Mine forkølelsesår forsvandt - sammen med mine indestængte følelser

photo-1583782037617-2cd6aa8658f4

Selvudvikling handler ikke kun om dine tanker - det handler om også om kroppen. Og det kan have stor indflydelse på dit helbred at arbejde med dine tanker og følelser.   Det havde jeg aldrig vidst, før jeg var så heldig at møde Marie-Louise Bregendahl fra RecreateYou og deltage på hendes selvudviklings-forløb "Ryd op i din kærlighedsbagage" for singlekvinder.  

Her var der den dygtigste kropsbehandler, healer mv. tilknyttet, som gav os deltagere kropsbehandlinger og healing samtidig med, at vi fulgte forløbet hos Marie-Louise. (Kropsbehandlerens klinik er desværre lukket nu, så jeg kan ikke linke.)  

Her fik jeg øjnene op for, hvor meget krop og sind hænger sammen. At smerter, acne, eksem osv. måske kan hænge sammen med følelser, der ikke er blevet bearbejdet.  

Forkølelsessår og følelser

Lige siden, jeg var barn, har jeg haft hyppige forkølelsessår - af og til ret store og smertefulde. Og grimme. Og pinlige.   Under forløbet hos Marie-Louise var jeg på et tidspunkt ret presset. Jeg skulle være til undervisningen hos hende i København, aflevere nogle artikler og planlægge et arrangement, inden jeg skulle på ferie og alle mulige andre ting samtidig.  

På vej til København opdager jeg, at der er et kæmpe forkølelsessår på vej. Det sidste i langt tid, skulle det vise sig.  

Jeg har altid syntes, det var enormt pinligt at have de sår, fordi det jo er herpes, som er en kønssygdom, der ikke kan helbredes. Tit kom sårene, når det var mest ubelejligt.  

Forkølelsessårene kommer (næsten) ikke mere

Jeg ved ikke, hvad kropsbehandleren gjorde i løbet de ca. 8 gange, jeg nåede at komme hos hende. Hun trykkede og holdt sine hænder på min krop.  

Under behandlingerne dukkede der tanker og følelser op - og kombinationen af følelserne og hendes tryk og berøringer fik mig til at hulke højt og græde flere gange. Som om der var noget, der kom ud på den måde, som jeg ellers ikke ville have fået ud.  

Jeg har stort set ikke haft et forkølelsessår siden forløbet, og det er over et år siden. Kun få, små blærer, der har været nærmest usynlige, og som er forsvundet hurtigt igen.  

Ikke at det var specifikt det, hun behandlede mig for - jeg har bare tænkt over, at forkølelsessårene (måske) var indestængte følelser, der sad fast i kroppen og ikke kunne komme ud på andre måder.  

Nogle mener, at det kan være det samme med f.eks. akne og forskellige smerter og andre sygdomme.  

Den indre smerte bliver til ydre smerte.  

 


 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar