Gælder det også for dig? Her er grunden til at du HUNGRER efter mænd og kærlighed

photo-1576973643465-ea4842848d7e

Kender du også den dybe - nærmest hungrende - længsel, som mange af os singlekvinder oplever, efter at finde en kæreste?  

Engang troede jeg, at det bare var naturligt at have det sådan, når man ikke havde fundet "ham" endnu - nu tænker jeg nærmere, at længslen skyldes en mangel på en dybere mening med livet.  

Mange af os tror, at meningen med vores liv findes i kærligheden i form af en kæreste.  

Du kan ikke styre kærligheden

Men der kan ligeså godt være andre ting, der giver mening - og hvor du selv i højere grad kan styre udfaldet - for det kan du ikke med den romantiske kærlighed.  

Du kan ikke styre, hvad et andet menneske gør, men du kan styre din retning i livet - du kan styre, om dine dage indeholder noget, der giver mening for dig.  

Hvis du hver dag går hen og arbejder 8 timer på et job, der virker meningsløst, så giver det vel god mening, at du ønsker dig, at der kommer en prins og redder dig, så din fritid i det mindste giver mening?  

Det er jo ikke sikkert, at det er sådan, det hænger sammen for dig, men det var det for mig.  

Manglede retning i mit liv

Jeg havde ikke nogen retning i mit liv - jeg anede ikke, hvad jeg ville arbejde med.  

Så jeg tog de jobs, der bød sig, efter jeg var færdiguddannet.

Jeg tog ikke selv ansvar for at finde et job, der gav mening for mig. Det var helt fine jobs med flinke mennesker, men det gav ikke dyb mening indeni for mig.  

Ved du, hvad der giver mening for dig?  

Laver det, jeg selv manglede

Jeg vidste det ikke, da jeg for snart 10 år siden begyndte at nørde lidt med at lave en blog om, hvordan det er at være single, men for mig er et af de største sår i mit liv blevet til et meningsfuldt arbejde for mig.  

Jeg lever nu bl.a. af at være forfatter og lave workshops om at finde nye veninder som single - og arrangere det. jeg kalder for. "Mød nye veninder-madklub" (Det er et arrangement, hvor du bliver en del af en venindegruppe med op til 5 andre singlekvinder på din alder og fra dit område - læs mere om venindeworkshops- og arrangementer her >>)  

"Mød nye veninder-madklub" er det arrangement, som jeg selv drømte om at kunne deltage i engang, men som ikke fandtes.  

Kan bruge mine erfaringer

Den ensomhed og fortvivlelse, jeg følte ved at være ensom single uden veninder og ulykkeligt forelsket, har givet mig nogle erfaringer og indsigter, som det har vist sig, at andre kan bruge.  

At jeg fandt en vej ud at min fortvivlelse  - og fik ændret mit perspektiv fra at være single, sølle og søgende til bare at føle mig fri -  har gjort, at jeg nu kan dele alt det, jeg fandt ud af på min rejse.  

Jeg kan fortælle, hvilke overbevisninger og tanker om kærlighed og dating og ensomhed, som hos mig var skyld i min elendighed - men som dog alligevel er meget almindelige stadigvæk hos mange singlekvinder.  

Så et sted at kigge, hvis du savner mere mening i dit liv, er i dine sår. Hvilke erfaringer har du, som kan hjælpe andre?  

Du kan få 5 gratis kapitler fra min bog "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd - 23 hemmeligheder, halve sandheder og hele løgne om kærlighed og dating" ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her >> 

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar