Sådan finder du fred som single - når alt du drømmer om er at finde HAM

find fred som single

"Har du et råd til, hvordan man slutter fred med at være single?" er jeg blevet spurgt. Spørgsmålet lød cirka sådan her i sin helhed:  

"Hej Pia  

Jeg har svært ved at slutte fred med at være single og dater fortsat med håbet om at finde HAM. Jeg har mange gode veninder og har fået de børn, jeg gerne vil have. Har du et råd til, hvordan man slutter fred?"  

- Hanne


Kære Hanne  

For mig var det en lang proces at finde fred med kærligheden. Det begyndte med, at jeg fik nok en dag, hvor jeg igen sad og ventede på en sms fra en mand, jeg var forelsket i, men som ikke rigtig gad mig.  

Jeg havde en dyb følelse af at være SÅ træt af mig selv. Træt af at vente, træt af ikke at have nogen selvrespekt, træt af at være en logrende hundehvalp, hver gang han endelig havde lyst til at ses.  

Og den dag med den følelse indeni besluttede jeg at droppe alt, hvad der havde noget med mænd og dating at gøre i en periode og fokusere på at lære mig selv at kende. Finde ud af, hvorfor det var nødvendigt for mig at have en mand i mit liv for at være glad.  

Min metode til at finde fred har altså været at undersøge, læse, tage kurser, skrive osv. om kærlighed.  

Det har især været godt at få skrevet mine oplevelser og tanker ned - det letter virkelig.  

Samtidig har det også hjulpet, at jeg fandt en retning i mit arbejdsliv som forfatter mm. - det er noget, der giver dyb mening for mig.  

Hvis du ikke føler, at dit liv giver mening sådan rigtigt, tror jeg, det er meget nemmere at føle, at du har brug for en kæreste for at give det mening.  

Kh. Pïa Loulou  

Har du et spørgsmål om kærlighed eller singleliv, så send det meget gerne til mig. Du kan gøre det helt anonymt her, og så vil jeg elske at besvare det her på siden, hvis jeg kan - indsend dit spørgsmål KLIK HER >>    (OBS: Der står hemmeligheder, når du klikker på linket, men jeg svarer også på spørgsmål, hvis du sender dem ind der.)