Hemmeligheder om kærlighed#4: Jeg føler mig mindre værd som single

mindreværd som single - hemmeligheder om kærlighed

"Jeg har i de sidste 7 år tilladt en mand at knuse mit hjerte igen og igen."  

"Jeg lærer dejlige mænd at kende gennem seksuelle forhold."  

Ovenstående er udpluk fra nogle af de hemmeligheder, der blevet indsendt om kærlighed og singleliv den seneste tid. Du kan læse dem i fuld længde længere nede i artiklen.  

Det er dejligt, at vi er masser af singlekvinder, der har lyst til at hjælpe hinanden og os selv ved at indsende hemmeligheder om kærlighed eller om at være single til hemmelighedsindsamlingen.  

Kort fortalt går indsamlingen ud på, at vi deler vores hemmeligheder helt anonymt med hinanden for at vise, at vi alle sammen er menneskelige og går rundt med skam, skyld, dumme ting vi har gjort, problemer med mænd eller veninder.  

 

Det trøster at vide, at man ikke er alene

Du kan skrive om alt - bare det handler om kærlighed eller om at være single - og du behøver ikke være god til at stave eller formulere dig. Prøv at tænke på, at der sidder en derude og har det ligesom dig, som finder trøst i at vide, at hun ikke er alene.  

At få skrevet problemer/bekymringer osv. ned, kan være med til at give overblik og fred indeni.  

Indsend din hemmelighed ANONYMT og hjælp andre med at føle sig mindre alene - KLIK HER >>  

Her er 5 nye hemmeligheder om kærlighed og singleliv:  

 

1. Han knuser mit hjerte igen og igen

Jeg har i de sidste 7 år tilladt en mand at knuse mit hjerte igen og igen. Hver gang han vender tilbage, tænker jeg, at nu skal det være os, nu har han endelig indset, at det er mig han vil have. Og hver gang er han skredet igen efter få møder og har efterladt mig i sorg og afmagt. Og alligevel har jeg ikke kunne få mig selv til at lukke den dør. For hvad nu hvis...  

 

2. Jeg er uretfærdig overfor mine dates

Jeg dater mænd. Men ubevidst kommer jeg til at sammenligne dem med min ekskæreste, den enorme kemi og det utrolige drive vi havde sammen. Og det er egentlig ret unfair overfor de mænd, som bruger deres tid på at date mig, eftersom jeg ikke er “sat helt fri” af mine følelser for min eks (på trods af brud for 8 måneder siden). Men jeg dater, fordi jeg gerne vil finde lige netop ham som går og leder efter mig. Og vi finder ikke hinanden ved, at jeg “gemmer” mig.  


3. Mindreværd over at være single

Jeg kan ikke lade være med at føle, at jeg er mindre værd, når jeg er single.


4. Jeg elsker at lære mænd at kende gennem sex

Jeg lærer dejlige mænd at kende gennem seksuelle forhold. Jeg har en evne til at åbne mig når jeg er intimt sammen med en mand. Og mændene åbner sig for mig.   Der er mange spændende mænd med spændende liv og historier. Det er en meget stærk oplevelse, som jeg mister, når jeg igen kommer i et forhold. Den åbenhed og umiddelbarhed med et i udgangspunktet fremmed menneske.  

5. Jeg er helt alene - og jeg kan ikke give mig selv det, jeg har brug for

Ensomhed og savnet af en skøn kærestes nærhed, nærvær, kærlighed og omsorg rammer ekstra hårdt, når jeg kommer hjem til et tomt hus (når mine drenge er hos deres far), og jeg virkelig trænger til et knus, at blive set, hørt og mærket for den jeg er og det, jeg har brug for lige nu. Men der er ingen kæreste. Ingen kys, kærtegn eller mulighed for at dele oplevelser, tanker eller følelser. Der er kun mig. Jeg er helt alene, og jeg ved ikke, hvordan jeg kan give mig selv, det jeg har allermest brug for.  

Indsend din egen hemmelighed og giv dit bidrag til hemmelighedsindsamlingen - det er helt anonymt KLIK HER >>