Hemmeligheder om kærlighed #5: Han var kendt - og 30 år ældre end mig

hemmeligheder om kærlighed

Blandt denne uges hemmeligheder om kærlighed/singleliv, er der hemmeligheder om bl.a.:  

  • affærer med gifte mænd
  • angsten for at være alene altid
  • sex med yngre mænd
  • kvinden, der havde et forhold til en 30 år ældre kendis.

Som altid kan DU også indsende dine egne hemmeligheder om kærlighed eller om at være single helt anonymt - KLIK HER >>  

Her kommer hemmelighederne:  

1. Han vil ikke forlade sin kone

Jeg er forelsket i en gift mand. Forholdet har stået på i tre år nu. Har meget svært ved at lukke andre ind. Er bange for at “ miste “ ham på det grundlag. Desværre ønsker han ikke at forlade konen. Min hemmelighed som jeg i bund og grund skammer mig over.  

2. Han var kendt - og 30 år ældre mig

Jeg lod mig forføre. Ikke af ham, men af alt det, han var. Han var klog, og han var kunstner. Han var feteret, og han var fejret. Han var kendt - og han var anerkendt. Han var mere end 30 år ældre end mig, og han skrev ivrigt og tilbedende. Og jeg var ærlig.  

Jeg var ærlig, da jeg skrev tilbage, at jeg ikke gengældte hans følelser. Jeg var ærlig, efter vi havde spist middag sammen, og han gerne ville have, jeg rørte ved hans pik, og jeg trak mig. Og han var ærlig og fortalte mig, at det havde gjort ham rasende.  

Han var endnu mere ærlig, da vi endelig gik i seng sammen, og hans pik faktisk ikke ville noget, men alligevel var der noget - måske var det ham? - der gerne ville røre ved mig og gerne ville mærke mine færre år og min fugt og min orgasme.  

Og vi hørte Thelonius Monk og spiste skaldyr. Og nogle gange sad vi bare og sagde ingenting, men solen var varm og nådig.  

Og nogle gange, når jeg så ham ved mit hus, blev jeg blændet, og kunne ikke se ham. Men han gjorde mig ung og smuk. Han gjorde mig tiltrækkende, og han gjorde mig til centrum. Og da jeg afsluttede forholdet, fordi han var for gammel og jeg er for følsom, var det alligevel mig, der fik flest følelser i klemme. Og alligevel også mig, der fik mest med mig.  

3. Jeg ønsker ikke, han forlader sin kone

Jeg er forelsket i en gift mand, men jeg ønsker ikke at han forlader sin kone.  

4. Har jeg opbrugt min kærlighedskvote?

Jeg er bange for at være alene for altid - og jeg savner virkelig at have én, der rører ved mig og ser på mig med glæde i øjnene. Savner en der komplimenterer mig.  

Tænk, hvis dét jeg havde tidligere, var hvad der var til mig. Tænk hvis man har en “kvote”, og jeg har opbrugt min? Den tanke gør mig bange og ensom...  

5. Sex med yngre mænd

Jeg udnytter, at der er så mange unge mænd med cougarfantasier. Det er sket, at jeg har haft sex med 3-4 forskellige på en uge.  

Del dine hemmeligheder, og bliv glad

Ved at dele dine hemmeligheder får du lejlighed til at skrive om det, der tynger dig.  

Det kan virke healende at skrive, og samtidig er din historie vigtig og trøstende for os andre, der måske kan genkende os selv i den.  

Så indsend din egen hemmelighed om kærlighed eller om at være single helt anonymt - KLIK HER >>  


Læs alle hemmelighederne her >>