#6: Jeg har for længst opgivet tosomhed

single har opgivet tosomhed og kærlighed

"Jeg har sluppet alle forventinger både til ham og mig selv. Det har gjort det til en kedelig relation, som jeg på trods af alt holder fast i," skriver en anonym singlekvinde, der er sammen med en gift mand på 16. år.  

Hun har indsendt sin hemmelighed til hemmelighedsindsamlingen, som jeg har lavet, for at vi kan fortælle hinanden, hvordan vi virkelig har det med kærlighed og med at være singler.  

At få skrevet sine tanker ned kan være healende og give overblik - samtidig med at du hjælper andre i samme situation, fordi de læser din hemmelighed og ved, at de ikke er alene. Det kan være en stor trøst.  

Du kan indsende din hemmelighed anonymt og hjælpe dig selv og andre - KLIK HER >>  

Her kommer ugens hemmeligheder:  

 

1. Jeg kunne intet mærke, da han kone opdagede vores affære igen

Jeg er sammen med en gift mand og har været det i 16 år! Vi var i starten stormende forelskede. Han er en konfliktsky, sød træmand, og jeg er totalt anderledes åben, kreativ og single.  

I starten af vores relation var jeg bange for at miste ham i det vakuum, som opstår hver gang hans kone opdager vores relation. Hun bruger trusler med at vende vende børnene mod ham, at hun tager alle pengene, bagtaler ham etc.  

Og som konfliktsky bliver han slået i gulvet. Han bliver, og hun straffer! Gennem årene har vi begge ændret os, og jeg har sluppet alle forventninger både til ham og mig selv. Det har gjort det til en kedelig relation, som jeg på trods af alt holder fast i, og da hans kone her for nylig atter en gang opdagede os, kunne jeg intet mærke.  

Jeg arbejder med professionel rådgivning og er meget besøgt, men jeg må konstatere, at jeg indtil videre ikke har sluppet ham. Det er jeg i gang med at finde svaret på. Jeg skriver igen når jeg finder svaret.  


2. Jeg stortrives som helt fri single i 50'erne

Har for længst opgivet tosomhed, men har masser af kærlighed i mit liv. Af én eller anden årsag er det aldrig lykkedes mig at finde ud af det med tosomhed. Er nu midt i 50'erne og stadig single.   Havde et ret festligt liv, da jeg var ung og bl.a. arbejdede som model og som turistguide i udlandet. (Rendte også ind i en del gifte mænd, men fik det først at vide senere i forløbet. Google fandtes ikke.)  

Fra midt i 30'erne var jeg mest interesseret i arbejde/karriere og kulturrejser, havde en skøn "hver 2. weekend-ven" med samme indstilling i næsten 16 år. Smuk, fræk, intellektuel fyr, som jeg også kunne tale om bøger med.  

Da jeg kom i overgangsalderen forsvandt min libido fuldstændigt og kom aldrig tilbage igen. Det faldt sammen med, at min weekend-ven flyttede langt væk pga. nye jobmuligheder.

Nu stortrives jeg som "helt" fri single og har hjertet fyldt af kærlighed til veninder, veninders børn og så ellers hestene og de andre dyr i mit liv.  

Du kan indsende din hemmelighed anonymt og hjælpe dig selv og andre - KLIK HER >>    


Du kan læse alle hemmelighederne om kærlighed og singleliv her >>