#8: Hvorfor sagde jeg ikke stop meget før?

hvorfor sagde jeg ikke stop noget fø

Der er kommet flere hemmeligheder om kærlighed og singleliv - indsendt anonymt af jer læsere. TAK for at dele!  

Ideen bag hemmelighederne er, at når vi deler vores skam og alt det svære, så kan andre se, at de ikke er alene med at kæmpe - det er en slags modgift til de sociale medier - her kan du være HELT ærlig uden glimmer og filtre.  

Samtidig er det at skrive forløsende - det giver overblik og "renser" - du kan indsende dine egne hemmeligheder om kærlighed, parforhold og singleliv - klik her >>  

Her kommer de seneste nye hemmeligheder:

1. Når en date (igen) vælger mig fra, ryger drømmen om børn, hus og kærlighed

Som 32-årig single uden børn føler jeg er frygteligt pres i forhold til at finde den rette fyr at få børn med. Så når jeg bliver droppet af en fyr, bliver det sværere og sværere for mig af tackle, og jeg bliver meget mere ked af det, end jeg tidligere gjorde, hvis en fyr valgte mig fra.  

Min ked-af-det-hed skyldes selvfølgelig, at jeg har fået følelser for fyren og derfor har svært ved at blive valgt fra, når jeg inderst inde føler, at han er den rigtige for mig.  

Men det skyldes helt sikkert også, at drømmen igen brister hos mig, for idet han vælger mig fra, ryger drømmen om børn, hus og kærlighed fra en anden person endnu en gang.  

2. Jeg er bange for at miste min veninde

Jeg har en barndomsveninde, der er så heldig at have både mand, børn og hus, mens jeg, som snart 33-årig, fortsat intet har af ovennævnte.   Inderst inde føler jeg mig udenfor, fordi jeg ikke har dét, som hun har, og så er jeg helt vanvittig bange for at miste hende som veninde, fordi vi lever så forskellige liv, hvilket måske kan gøre, at hendes prioriteter bliver nogle andre, og jeg på baggrund af det kan risikere at blive tilsidesat.  

3. Hvorfor sagde jeg ikke stop noget før?

"Jeg er alt for blød og tålmodig over for mænd. Generelt tror jeg på det bedste i alle mennesker, hvilket kommer alt for mange mænd, jeg har set, til gode, og jeg ved det godt."  

Efter flere forliste forhold kan jeg tænke: "What - hvorfor sagde du ikke stop meget før? Hvorfor skal du være den forstående??" 

Og så er der kommet et andet spørgsmål snigende - skal jeg virkelig være single resten af livet, bare fordi jeg er sød og tålmodig?  

4. Du svigtede mig, da jeg fik stress og depression

Ét er du står tatoveret på hele min underarm og på min ringfinger lige under dér, hvor vores vielsesring sad for kort tid siden...! MEN jeg har dig tatoveret i hele hjertet på mig.... 💔  

Jeg gik ned med flaget efter 2 års maraton i stress... Vi kæmpede sammen og ikke mod hinanden, du støttede mine børn og mig, da deres far blev ramt at leukæmi, min søns depression, udredning på ADD og Asperger, opstart på specialskole, hans knivoverfald og retssag.  

VI passede på dem, ungerne, børnene...! MEN i mit kaos i sorgen og afmagten omkring mine børn, mærkede jeg ikke mig selv, det gjorde for ondt...! Jeg opbyggede et skjold, jeg glemte dig, mig selv og til sidst alle mine kære... Jeg løb... hurtigere og hurtigere, mærkede ingenting som i ingenting - jeg blev tom, hård og skubbede alt væk.  

Fik et bat i hovedet midt marts - dommen var voldsom: Stress som var blevet til en svær depression, BANG og så lå jeg dér...! Ensom, lille, knuet sammen i fosterstilling...  

DEN dag forsvandt du, du kiggede igennem mig, koldt igennem mig - din tidligere stærke, seje og selvstændige kone, drømmekvinde, elsker og bedste ven - DIN SOULMATE...!  

Du fucking forsvandt..!   Du ændrede dig på under ét døgn fra at støtte, elske og være dér til at blive væk, hade og bebrejde mig ALT... Alt imens jeg lå ned, magtesløs, lille, syg og knuet af SORG, SKYLD & SKAM 💔  

Du fucking forsvandt - lod mig ligge - og bløde...! DIG der skulle hjælpe mig op af hullet i mit livs største krise, som så viste sig skulle blive endnu større...!  

8 uger senere meddelte du, at du syntes, vi skulle skilles...! WTF..! Hvor kom den fra...! 10 uger efter var vi skilt direkte, bodelingen var på plads, mit nye hjem var underskrevet og købt, vielsesringene lå tilbage i æsken, vi tog dem op af for 6 år siden...  

Min elskede x-mand, min soulmate, bedste ven... Hvad gik dér galt mellem os to??? Hvorfor kunne vi ikke finde vej??? Hvad var det, vi ikke kunne ændre på???  

Jeg er mundlam, knust, uforstående og revet midt over 💔  

Man skrider sgu da ikke fra én der ligger ned, én man elsker, selvom du prøver at fortælle dig selv, at der ikke er mere tilbage, en person der altid har været stærk, kæmpet, sjov, elskelig og loyal.... og nej ikke til sidst inden jeg faldt, det ser jeg nu og kan forstå grunden og tilgive mig selv - for sådan er det med mennesker, der har løbet, kæmpet og bokset for at prøve at redde hele verden inden deres fald.... som ender fatalt i en depression udløst af et kæmpe pres i lang lang tid...  

Du er den eneste ene for mig og omvendt - men du fortjener mig IKKE mere 💔 Men FUCK hvor jeg savner OS 🖤   #detsværestefarveltildato #mådufindero #mensjegfindermigselv #ogrejsermigigen #debedsteårimitliv #størstekærlighed #kommerkunengang #menjegfiklovatmærkeden #takfordet #ogdetvihavde #farvelminelskede #duerdetmenneskederhargjortmiggladest #ogdetmenneskederharødelagtmestimig #såfarvel #iensomhedenstegn 🖤🖤🖤  

Har DU noget, du har brug for at få luft for - en hemmelighed eller noget, du skammer dig over eller ikke forstår om kærlighed, parforhold og singleliv?  

Så skriv det her - det er helt anonymt - KLIK HER FOR AT SKRIVE >>  

Du kan læse flere hemmeligheder om kærlighed - KLIK HER >>