Billede af forside fra "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd"

 

Den dag jeg stoppede med at græde over mænd

I denne bog får du opskriften på, hvordan du forvandler din tid som single fra en venteperiode med kærestejagt og mangel…

 … til en tid hvor du udforsker dig selv, udlever dine drømme og finder fred med de kærligheds-mønstre og tanker, der får dig til at græde over mænd igen og igen.

 Pris: 299 kr.

Køb nu - klik her >> 

Denne bog er til dig, der:


❥ vil have mest muligt ud af livet – uanset om du har en kæreste eller ej 

❥ vil udforske dig selv, kærligheden og dating på en ny måde 

❥ føler, at der mere i livet end at savne en kæreste 

❥ er træt af at gætte på, hvad mænd vil have 

❥ vil leve dit eget eventyr – mens du venter på, at manden i dit liv dukker op


Hvem har skrevet bogen?

  

write him out

Det har jeg – jeg hedder Pia Loulou. Jeg har været single siden 2007, og jeg er bl.a.:


❥ kvinden bag Loulou’s Library og livsstilsmagasinet SingleSpot.dk

❥ medforfatter til den populære bog “Elsker mig for evigt – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single” (der er solgt i over 2.000 eksemplarer)

❥ coach med speciale i kærlighedsmønstre

❥ tidligere klummeskribent hos Alt for Damerne om singleliv


For at komme mig over en ulykkelig forelskelse begyndte jeg i ca. 2010 at udforske kærlighed og dating ved at bl.a. at skrive om emnet og interviewe eksperter mm.

Jeg kiggede også på, hvad der egentlig gør mig – og andre kvinder – glade, når det ikke handler om at finde en mand.

Og jeg fandt ud af SÅ mange vilde ting, der virkelig overraskede mig.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Læserhistorie: “Man skulle tro, den var skrevet til mig”

“Den dag jeg stoppede med at græde over mænd! Er så spot on og en virkelig øjenåbner! Den er sjov, alvorlig og rammende.

Man skulle tro den var skrevet til mig selvom jeg er nogle år ældre og har fire børn. Håber og ønsker at alle frie kvinder får den bog i julegave eller køber den til sig selv. Tak Pia.”

– Anita D.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Oplev den vildeste forandring indeni

Uddan dig i kærlighed

Når jeg tænker tilbage på, hvordan jeg havde tit havde ondt i maven af længsel – eller “sult” – efter en kæreste, kan jeg næsten ikke forstå, at jeg er det samme menneske i dag.

Dengang vidste jeg ikke, at der var en måde at finde fred med kærligheden.

Jeg troede bare, at jeg var uheldig altid at møde de forkerte mænd.

Jeg troede heller ikke, at der var så meget andet at gøre ved det – end at lede videre igen og igen. Og igen.

Hold op, hvor var det frustrerende at være mig dengang.

Det gjorde så ondt indeni.

Siden dengang har jeg hørt massevis af kvinder med lignende historier, og derfor har jeg skrevet denne bog.

Den viser en anden vej…


En vej, hvor du:

❥ bare er mest muligt dig

❥ har fred indeni

❥ har energi og overskud, fordi kærlighed og dating ikke længere fylder så meget i dine tanker.

❥ er mere nærværende, fordi savnet af en mand eller tanken om, hvornår du mon får en besked fra din date ikke længere forstyrrer hele tiden

❥ koncentrerer dig om dine drømme i stedet for at prøve at regne ud, hvad mænd vil have

Det er vejen fra frustration og smerte til fred, du kan læse om i “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”.


HVAD SIGER ANDRE OM BOGEN?


Jeg har købt og læst din bog ”Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”, og det er uden sammenligning den bedste ’selvhjælps-singlebog’, jeg har læst! TAK.


– Henriette


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


“Jeg vil klart anbefale at læse “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”. Jeg har fået mange aha oplevelser imens jeg læste den og har givet den videre til min datter, der har været ulykkelig single altid.”


– Ulla


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


“Den levede fuldt op til mine forventninger”


Tusind tak, for at du har skrevet din 2. bog. Jeg er lige blevet færdig med at læse den. Jeg fik den i sidste uge med posten (virkelig hurtig ekspedition) og havde glædet mig som et lille barn til at læse den.


Den levede fuldt op til mine forventninger. Skøn blanding af breve til dit yngre jeg, virkelig rørende og vedkommende digte og ikke mindst de gode råd👌


Ved at turde fortælle om dine egne trængsler så ærligt, har du hjulpet mig, som på mange måder kan spejle mig i dig. I hverfald har jeg været svært datingafhængig og haft virkelig dårlig smag i mænd fordi jeg frygtede at skulle være alene med mig selv.


– Annalea


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Fantastisk bog, tak for den. Jeg kunne sætte mit navn ind i stedet for dit. Hold op, hvor den ramte. Den har gjort, at JEG ikke vil græde over mænd længere.


Jeg har pt. et forhold kørende (og har hele mit liv været afhængig af mænd), og hele historien med følelser, tidsramme og tanker ligner SÅ uhyggeligt meget. Det er vist ikke et tilfælde, at jeg skulle læse denne bog.


Jeg vil ikke længere prostituere mig selv – betale med tårer, ændring af personlighed og selvværd. Har taget denne frygtindgydende beslutning efter at have læst din fantastiske bog – tak for den og for dig. Nu ligger der et arbejde forude, men det er jeg med rystende ben klar til. TAK.


– Anita K.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jeg vil bare fra ❤ af sig TAK ; har lige, læst din bog “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd”….


Jeg har smilet, grinet, fortalt vidt og bredt, om bogen. Fuck den er bare fantastisk ❤… Griner, hvor er nr. 2 bog 😉. Mere Mere ….


Det er flere år siden at jeg har læst en bog der har giver mig så meget. Kan gå rundt og grine og smile over de små tips i bogen. Har læst noget af det højt fra bogen til mine næsten voksne piger for at give noget at det du skriver videre, og de skal have andre muligheder og sider af livet, ikke de gamle mønstre som jeg også er vokset op med…


Du har ramt spot on og givet mig .. Ja ro tanker til finde noget andet …. Det behøver ikke være en ny mand… bare glæde ved livet….❤❤❤nuet.


– Pia T.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


“Jeg har netop har læst din nye bog færdig (som jeg fik i julegave). Startede på den i går ved sengetid og måtte vente lidt med at sove, for det var for svært at lægge bogen fra mig.


Nu er den så læst, og den har givet mig energi og mod på fortsat at være single og have det godt med det. Tak for det!


Og tak fordi du har valgt at gøre bogen så personlig. Den er meget genkendelig, og det er rart at læse, at andre kan have det på samme måde, for selvfølgelig kan de det. Et stort TAK herfra!


– Ditte


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Tusind tak for rigtig god læsning. Jeg kom igennem din bog på en halv dag. Der er SÅ mange guldkorn for én som mig, som har været mere eller mindre kærlighedsafhængig hele mit liv og altid har betegnet mig selv som en “parforholds-pige”, selvom jeg er ved at indse, at det er et rigtig fjollet mærkat at sætte på sig selv… Tusind, tusind tak for inspirationen! 🙏❤️


– Louise


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Køb med god samvittighed og sikkerhedDer er brugt ekstra ressourcer på at gøre bogen ultra-bæredygtig.

Trykkeriet KLS PurePrint, der har trykt bogen, har vundet flere miljøpriser, og deres “Cradle-to-Cradle”-certificerede trykmetode sikrer fuld bæredygtighed og 100 procent bionedbrydelighed.

Den er desuden klimaneutral og trykt på papir fra ansvarlige kilder. Bogen er produceret og trykt i Danmark.

Den bliver sendt af sted med masser af kærlighed, men uden overflødigt indpakningspapir, gavebånd eller andet, som alligevel ender i skraldespanden.KØB NU - KLIK HER >>