MINIKURSUS - HALV PRIS INDTIL 1. MAJ 2022

FRI & FORELSKET

Forstå den skjulte psykologi bag dine ulykkelige forelskelser
- og sæt dig selv fri

JA TAK - GIV MIG ADGANG NU >>

 

"Fri & Forelsket" er et online minikursus for dig, der er singlekvinde og f.eks. oplever, at:


 • det ikke føles særlig frit at være forelsket - fordi du altid ender med at blive mere eller mindre besat af tanken om ham/hende
 • du bruger mere tid på at tænke på ham/hende og tjekke din mobil for sms'er - end på rent faktisk at være sammen i virkeligheden
 • du ender i usunde forhold igen og igen med kærester, der f.eks. er utro, lyver, nedgør dig, er voldelige, virker ligeglade, udnytter dig eller bare "ikke er klar til et forhold" - men gerne vil "hygge" engang imellem
 • du føler dig presset til sex hurtigt i et forhold og har svært ved at få sagt nej, selv om du egentlig gerne vil tage det roligt og lære ham/hende bedre at kende først
 • du tit føler dig overset, lille eller værdiløs i dine forhold
 • du har en nærmest umættelig "sult" efter en kæreste, der gør, at du har svært ved at nyde din frihed som single
 • du synes, at de søde mænd, der gerne vil dig, er FOR søde - klistrende og omklamrende, adr!
 • du har svært ved at være dig selv sammen med en kæreste - måske lader du som om, du er mere sjov, frisk og med på det hele, end du egentlig er - for der er en lille stemme indeni dig, der siger, at han ikke vil elske dig, hvis du bare er dig selv?
 • du godt ved, at ham, du er forelsket i, ikke er god for dig - men du har alligevel svært ved at få ham/hende ud af hovedet


 

I "Fri & Forelsket" lærer du at spotte dit personlige kærligheds- og forelskelsesmønster...

 

 

... så du hurtigt og præcist pejler dig ind på, hvad der er på spil hos dig, siden kærlighed og forelskelse næsten altid ender med tårer - eller dig, der sidder og savner.

 

"Worry less about if they like you - and more about if you like them"

 

Kunne det ikke være lækkert, hvis du forelskede dig på en fri måde fremover? Fra et følelsesmæssigt frit sted - hvor du holder fokus på, om du føler dig godt tilpas sammen med ham/hende - i stedet for hele tiden at være bekymret for, om han/hun vil have dig?

 

FÅ FØLELSESMÆSSIG FRIHED NU  >>

 

   

 

De 3 trin til fri forelskelse 

I "Fri & Forelsket" kommer du igennem 3 trin - i alt ca. 2,5 times undervisning - delt op i overskuelige bidder. Du kan vælge, om du vil have din undervisning som videoer eller som ren lyd, så du kan "indtage" den nye viden, mens du går en tur eller gør badeværelse rent.


Trin 1: Kend dit kærlighedsmønster

 • Forstå psykologien bag dit kærligheds-mønster - dvs. bag den måde, du forelsker dig på
 • Hvorfor dit kærligheds-mønster fucker med dine forhold, uden du ved det
 • Sådan finder du selv DIT personlige kærligheds-mønsterTrin 2: Spot dit usunde mønster, INDEN du forelsker dig igen

 • Hvorfor forelskelse i virkeligheden ikke har noget at gøre med ham/hende, du forelsker dig i
 • Lær at genkende "de røde flag" - dvs. opdage tegnene på, at du er på vej ud i (endnu) en ulykkelig forelskelse, så du kan stoppe dig selv.
 • Psykologien bag, hvorfor de søde, trygge mænd virker så - gaab - kedeligeTrin 3: Følelsesmæssig frihed - find modet til at vise HELE dig - også når du er forelsket eller i et forhold

 • Hvorfor du nogle gange finder dig i at blive behandlet dårligt af en, du er forelsket i - og sandsynligvis har svært ved at sige fra
 • Opdag den dybe psykologiske årsag til, at du (nok) bruger dyrebare mentale kræfter på at spille "kostbar" og skjule, at du er interesseret, når du dater - og hvorfor det er så svært "bare" at være dig selv
 • Slip "kæreste-sulten" - og føl dig fri, uanset om du har en kæreste eller ej


(OBS: Du får adgang til alle 3 trin med samme, du tilmelder dig - dvs., at du kan se undervisningen via video eller lyd online via internettet. Du får nem og ukompliceret adgang til at se og lytte via et direkte link til alt indholdet med det samme, du har gennemført bestillingen. )

 

 

Men ikke nok med det - du får også disse 3 gratis bonusser til en værdi af mindst 499 kr. med lige nu:

 

Bonus 1:

Hold hvad du lover dig selv - uden at overvælde dig selv


 

Hvis du har været i usunde forhold - eller har et mønster, hvor du forelsker dig i mænd, der ikke er gode for dig - har du sandsynligvis også ubevidste mønstre med at forråde dig selv for at blive elsket af andre. 

"Hold hvad du lover dig selv"-systemet er et simpelt system, der genoptræner din tillid til dig selv. Du lærer at holde, hvad du lover dig selv - og især at blive bevidst om, hvad du IKKE længere lover dig selv - så din energi går til det vigtigste - frem for til at slå dig selv oveni hovedet.

Det er kærligt system, der er udviklet til at støtte op om at skabe følelsesmæssig frihed, større selvværd og fremgang, og det indeholder printbare skabeloner til din hverdag.

Værdi: 499 kr.  


Bonus 2:
Sund kærlighed vs. usund kærlighed

 


Langt de fleste der bøvler med forelskelse og kærlighed - og har svært ved at være single - ved ikke, hvordan et sundt, ligeværdig kærlighedsforhold ser ud og føles.

Det lærer du i denne bonus-undervisning. Det er sandsynligvis anderledes, end du tror.

Værdi: Fås udelukkende som bonus her - sælges ikke separat pt. Bonus 3:
Stil spørgsmål ubegrænset via mail

 

Du har ubegrænset adgang til at stille spørgsmål via mail, så du aldrig kommer til at sidde fast, hvis du har spørgsmål, som mod forventning ikke bliver besvaret i kurset.

Værdi: Svært at sætte et pengemæssigt beløb på.


Så hvad er din investering i at blive fri af ulykkelige forelskelser?

 

"Fri & Forelsket" koster normalt 698 kr. 

Frem til og med 1. maj 2022 får du 50 % i forårsrabat - dvs., at du får selve Fri&Forelsket-minikurset OG bonusser til en værdi af mindst 499 kr. - for kun 349 kr. 

 


JA TAK - GIV MIG "FRI & FORELSKET" INKL. DE 3 BONUSSER FOR KUN 349 KR >> 

"Jeg har fået en kæmpe forståelse af, hvorfor mit kærlighedsliv indtil nu ikke har fungeret"


Se her, hvad andre, der har gennemgået processen i "Fri & Forelsket" hos mig har sagt om det:


"Jeg har fået en kæmpe forståelse af, hvorfor mit kærlighedsliv indtil nu ikke har fungeret. Jeg glæder mig til måske for første gang i mit 56-årige liv at finde sund og ægte kærlighed.

Jeg kan nu se, hvordan mine barndomsmønstre har fået mig til at forelske mig i mænd, jeg aldrig ville kunne få det godt med. 

- Christina


----------

 

"Jeg blev hurtigt forelsket, når jeg fik opmærksomhed fra en mand. Jeg begyndte at fantasere om, hvordan det ville være at være i et forhold med ham - uden jeg overhovedet kendte ham.

Nu stopper jeg op og mærker efter, om det er et gammelt mønster, som jeg er på vej ud i. Før fulgte jeg bare med, fordi han virkede interesseret i mig."

- Tina

 

----------

 

Jeg er blevet meget bedre til at være ‘hjemme hos mig selv’ og bruger nu meget lidt tid til på at analysere mine omgivelser. Det er skønt og frigiver energi.

 

Anne, 58 år, København, vicedirektør

 

HVEM STÅR BAG "FRI & FORELSKET"?

Hej, jeg hedder Pïa Loulou

Efter en ulykkelig forelskelse blev jeg nysgerrig på, hvorfor det var så svært at slippe ham - hvorfor jeg var så afhængig af ham.

Det gav jeg mig til at undersøge og blev så fascineret af det, jeg fandt, at jeg forlod mit job som journalist og nu er forfatter og coach med speciale i  forelskelse, singleliv og følelsesmæssig frihed - bl.a. har jeg skrevet bogen "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd".

 

Har du spørgsmål? Find svarene her:

 

Hvordan får jeg adgang til materialet i "Fri & Forelsket"?

Lige efter, at  du har gennemført din bestilling, får du en mail med et direkte link til kurset. Du kan se alt indhold direkte på internettet via linket, så du behøver ikke at downloade noget eller bøvle med at installere mærkelige programmer. Du kan bare gå direkte i gang.

 

Hvor lang tid tager det at gennemgå kurset?

Der er cirka 2,5 times undervisningsmateriale, og det tager nok ca. 1-2 timer at lave refleksions-øvelserne - alt efter hvor dybt du går i det.

Bonusserne "Hold hvad du lover dig selv-systemet" og "Sund vs. usund kærlighed" tager kortere tid.

 

Skal jeg møde op på et bestemt tidspunkt?

Nej. Du har adgang til materialet med det samme, du har har gennemført bestillingen. 

Du kan se eller lytte til undervisningen, lige når det passer dig - og du har adgang for evigt. Så du skal ikke nå noget, du skal ikke snakke med nogen eller bruge tid/penge på transport - du kan lære alt om fri forelskelse med te i din yndlingskop og hyggebukser på hjemme hos dig selv.

 

  

"FRI & FORELSKET"-MINIKURSET VENTER PÅ DIG HER >>

 

Skriv til pia@pialoulou.dk, hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret her på siden.