Den nemmeste vej til nye veninder

 Mød nye veninder-madklub

madklub for singlekvinder sommer

Mød nye singleveninder i København, Aarhus, Odense og Aalborg

Torsdag 2. juni 2022 kl. 18 (uge 22)

 

Forestil dig, at du er del af en veninde-gruppe med op til 5 andre kvinder, der:

 

  • også er singler
  • har masser af frihed til at tage til f.eks. koncerter, i biografen eller på ferie sammen 
  • nyder friheden og livet og oplever en masse sammen
  • deler glæder og sorger med hinanden
  • er på alder med dig
  • bor i samme by som dig

 

Hvor meget dejligere ville dit liv blive?

 

Denne madklub-aften er begyndelsen, hvor I lærer hinanden at kende - bagefter er det op til jer, hvordan gruppen udvikler sig.


Det er helt uforpligtende. Lidt som at date - prøv det og se, hvor det fører hen. 

 

YES - jeg vil med! Vis mig, hvor jeg kan tilmelde mig >>

 

Sådan foregår madklubben


sommermadklub for singlekvinder


1. Du tilmelder dig.

2. Lige bagefter modtager du en kvittering for din tilmelding via mail. Dvs., at når du har modtaget en kvittering, er din tilmelding registreret, og du behøver ikke gøre mere. 

3. Du bliver sat sammen med op til 5 andre singlekvinder på din alder fra din by (Aarhus, København, Aalborg eller Odense). (En gruppe vil altid bestå af mindst 4 kvinder.)

4. Senest mandagen inden arrangementet får du en mail med navne og e-mails på de andre i din madklub-gruppe.

5. I aftaler, hvor I skal mødes, og hvad I skal spise - det kan f.eks. være hjemme hos en af jer, i en park eller på en café.

6. I har en hyggelig aften sammen og lærer hinanden bedre at kende.

7. Aftal en ny dato, hvis I har lyst til at ses igen. Lav evt. en facebook-gruppe, hvor I kan aftale nærmere.


Dato og sted


Hvornår: Torsdag 2. juni 2022 kl. 18. 

Hvor: (Stor)København, Aarhus, Odense og Aalborg 


Der er ikke noget fast mødested - I hver gruppe får I hinandens kontaktoplysninger, og I aftaler selv indbyrdes i hver gruppe, hvor I vil mødes torsdag 2. juni kl. 18.

Du kommer i madklub-gruppe med nogen, der også bor i samme by som dig (Odense, Aarhus, Aalborg eller Storkøbenhavn) og er på samme alder som dig.

I får hinandens kontaktoplysninger senest mandagen inden arrangementet via mail, så I har god tid til at aftale, hvor I skal mødes.


Pris og tilmelding

Bliv en del af et unikt fællesskab med op til 5 andre singlekvinder på din alder og fra din by, som også vil nyde byen, hygge og få nye oplevelser sammen, for kun 249 kr.

 

Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 29. maj 2022

 

JA TAK til nye veninder og oplevelser - tilmeld dig her >>ærlig snak samtalespil for singlekvinder BONUS: Lær hinanden at kende-samtalespil

Som en ekstra gratis bonus får du samtale-spillet "Ærlig snak" med (normalpris: 149 kr.) Spillet består af 156 samtalekort med spørgsmål om livet, venskaber, frihed og lidt om kærlighed.

Brug evt. spillet til at lære hinanden bedre at kende i gruppen. Det bliver sendt til dig og de andre i din gruppe som en pdf samme dag, som I får besked om gruppen.

 

Om maden


madklub for singlekvinder

Selv om det hedder en madklub, er det ikke maden, men mødet mellem jer, der er det vigtige.

Så kan I altid senere arrangere en anden aften, hvor I har mere fokus på maden, hvis I har lyst. Dvs., jeg anbefaler, at I holder det simpelt her første gang, I mødes.

Det kan f.eks. være, at I tager en ret med hver eller finder noget take away. 

Du betaler selv for din mad. Beløbet, du betaler for at tilmelde dig, dækker administration, planlægning mm. af arrangementet.


Alder

Grupperne bliver sammensat, så du kommer i gruppe med nogen, der er på din alder.

De fleste deltagere har tidligere været mellem 25 og 65 år, men du er velkommen uanset alder. Hvis der ikke er nogen på din alder, jeg kan sætte dig i gruppe med, får du selvfølgelig dine penge tilbage.


Hvorfor en mad- og oplevelsesklub kun for singlekvinder?

Som voksen og single kan det være svært at finde nogen at opleve ting med, fordi veninderne har travlt med arbejde og familieliv.

pia loulou write clubDet har jeg selv oplevet i hvert fald. Jeg hedder Pïa Loulou og er 42 år.

Da jeg var omkring de 30, oplevede jeg, at mine veninder fik kærester og børn og flyttede længere væk. Det betød, at der blev ret stille i mit liv - der var ikke længere så mange cafebesøg, byture, gåture eller oplevelser.

Jeg husker, at jeg misundte nybagte mødre, der blev sat i mødregrupper.  Pludselig havde de en helt ny omgangskreds, der var samme sted i livet. Jeg ønskede mig også en "mødregruppe" - den skulle bare ikke bestå af nybagte mødre, men af andre kvinder, der også var singler.

Derfor har jeg skabt dette arrangement. Her møder du en gruppe af kvinder, der er samme sted i livet som dig. Hvad der sker derefter er op til dig og gruppen.


Kom med i en venindegruppe - tilmeld dig her >>Stadig i tvivl, om du skal med til "Mød nye veninder-madklub"?

Få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål herunder:

 

singleveninder aarhus og København


Hvad er det, man betaler for?

Svar: "Mød nye veninder-madklub" en service, hvor du betaler for at blive en del af en gruppe med op til 5 andre singlekvinder på din alder og fra din by. Du betaler for nemt (og diskret) at komme i kontakt med og mødes med en gruppe af singlekvinder, hvor I alle sammen er interesserede i at have en mindre veninde-gruppe, hvor alle kender hinanden på kryds og tværs.


Mere konkret så betaler du for det arbejde, der ligger i at organisere og finde deltagere og skabe rammen om disse grupper - bl.a. markedsføring, svare på spørgsmål, moms, skat, betalingssystemer, løn mm.


Det er en service, der hjælper dig med at skabe et endnu mere meningsfuldt socialt liv ved at sætte dig i kontakt med en gruppe af potentielle veninder, som heller ikke automatisk har weekender og ferier booket op med familie-forpligtigelser.


Hvad hvis jeg bliver forhindret i at deltage?

Svar: Seneste frist for at melde afbud og få dine penge tilbage er søndag 29. maj.

Derefter bliver grupperne dannet, og du kan ikke få pengene tilbage, men du bliver stadig en del af en gruppe og kan hoppe med næste gang, hvis/når gruppen mødes igen.


Hvor bor de andre fra min eventuelle gruppe?

Svar: Arrangementet er for singlekvinder i Aarhus, Odense, Aalborg og (Stor)København, så de andre i din gruppe vil være fra den by, du vælger, når du tilmelder dig.


Hvad hvis jeg ikke kan med de andre i min gruppe?

Svar: Alle kan jo ikke lige godt med alle mennesker, så det er selvfølgelig en mulighed, at du ikke har lyst til at se din veninde-gruppe igen.

Det er også helt fint. Du tilmelder dig kun denne ene aften, og vi er jo alle voksne mennesker, så vi siger selvfølgelig til og fra på en respektfuld måde.


Men hey, hvad nu hvis du bare kan virkelig godt sammen med de andre i din gruppe? Og det så bliver den fedeste kvindegruppe med sjove oplevelser og lækkert selskab?

Der er kun én måde at finde ud af det på - og det er selvfølgelig ved at prøve...


Yes, jeg er klar på nye veninder og  oplevelser - Tilmeld dig her >>