Ville du også ønske, at det var nemt og ukompliceret for dig at møde (de rigtige) nye veninder?


Pia Loulou laver venindegrupper for singlekvinder

Hej, jeg hedder Pïa Loulou.

Da jeg var først i 30'erne - hvilket er mindst et årti siden nu, hvor du læser det her - begyndte mine veninder at få børn og kærester og flytte til Randers og andre steder med overkommelige huspriser.

Det var mildest talt ubelejligt for mig, når jeg nu var single og boede i Aarhus og gerne ville fortsætte, som vi altid havde gjort - med fester og drinks og hyggelige caféture og gåture på Tangkrogen.

Måske kan du heller ikke finde ud af, hvad dulen man gør, når man står der som den eneste single i sin omgangskreds, og de andre for det meste prioriterer familie/kæreste højere end veninder?


Dengang havde jeg i hvert absolut ingen ide om, hvad jeg skulle gøre, så jeg gik bare alene med det og følte, at livet bare gik, og at jeg ikke rigtig fik noget ud af det.

Jeg prøvede at "møde nye mennesker", men dem jeg mødte, sagde mig tit ikke det helt store. Og jeg var bange for at være desperat, så jeg tog heller ikke rigtig initiativ til at lære folk bedre at kende. 

Sådan opstod ideen om venindegrupper for singlekvinder


Når jeg af til snakkede med mine gamle veninder fortalte de om "Johanne fra mødregruppen" og "Louise fra mødregruppen" - og lige pludselig virkede det som om, de havde en helt ny omgangskreds.

Pia Loulou var nomineret til søstersind-prisen for at lave netværk for singlekvinderJeg har ikke selv børn og ønsker ikke at få nogen, men jeg var sgu misundelig på de der mødregrupper.

Ideen om lige pludselig at have en omgangskreds, der var samme sted i livet som en selv og interesserede sig for de samme ting, tiltalte mig. Og inspirerede mig senere til at begynde at lave venindegrupper for singlekvinder.

Det viste sig, at mange andre singlekvinder havde samme udfordring som mig - eller oplevede at savne en omgangskreds af ligesindede f.eks. efter en skilsmisse eller flytning.

I 2019 blev jeg nomineret til Alt for damernes "Søstersind-pris" for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder, og senere skrev jeg bogen "Sådan finder du (de rigtige" veninder for dig".

Giv lyd

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ideer eller kommentarer - jeg glæder mig til at høre fra dig - eller møde dig på sociale medier.

Kontakt:
pia@pialoulou.dk
Tlf. 2991 8701