Bare fordi man er single, behøver alt jo ikke handle om at finde en kæreste...


Pia Loulou laver venindegrupper for singlekvinder

Hej, jeg hedder Pïa Loulou.

Noget af det første, jeg lærte på Journalisthøjskolen, var at undre mig over, hvorfor ting er, som de er. Efter endnu en ulykkelig forelskelse i en mand, der kun ringede natten til lørdag og søndag - begyndte jeg at undre mig over, hvorfor kærlighed og parforhold altid gjorde mig så afhængig og ulykkelig. Stort alt, hvad jeg troede, jeg vidste om kærlighed, viste sig at være forkert.

Hvorfor handler alt som single om at holde op med at være single - hvorfor er der ingen, der beskæftiger sig med, hvordan det er at VÆRE single?


Som min hovedopgave på Journalisthøjskolen lavede jeg et koncept for et online-magasin for singler, som jeg senere lavede til en rigtig hjemmeside. 

I den proces opdagede jeg, at mine problemer med mænd og ulykkelig kærlighed faldt i baggrunden.

Min energi og fokus skiftede fra alt det, jeg manglede, og hvor ensom jeg var -> til at skabe og udvikle noget meningsfuldt. F.eks. er jeg nu forfatter til flere bøger om singlelivet.

At starte min egen business er den vildeste personlige udvikling, jeg har prøvet. Det har givet en dyb mening i mit liv.

Derfor elsker jeg også at skabe netværk for og coache andre singlekvinder med samme passion.

pics til features-section forside den dag

Om mig

  • Født 1980
  • Uddannet journalist og multimediedesigner
  • Coach med speciale i singleliv, kærlighedsmønstre + en overbygning om vrede, sårbarhed og grænsesætning
  • Motto I: Du er ikke single, du er fri
  • Motto II: Det er kun træls at være single, fordi alle andre ikke er det
  • Single siden 2007 og ønsker ikke børn
  • Forfatter - bl.a. til bøgerne "Elsker mig for evigt" og "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd"
  • Blev i 2019 nomineret til Søstersindprisen i Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder
  • Elsker at nørde med markedsføring og alt, der har med at starte og udvikle en business med mening at gøre

Sådan opstod ideen om venindegrupper for singlekvinder


Et af de projekter jeg har haft mest succes med i min business indtil videre er "Venindegrupper for singlekvinder".

Når jeg af til snakkede med mine gamle veninder, der nu var blevet mødre, fortalte de om "Johanne fra mødregruppen" og "Louise fra mødregruppen" - og lige pludselig virkede det som om, de havde en helt ny omgangskreds.

Pia Loulou var nomineret til søstersind-prisen for at lave netværk for singlekvinderJeg har ikke selv børn og ønsker ikke at få nogen, men jeg var sgu misundelig på de der mødregrupper.

Ideen om lige pludselig at have en omgangskreds, der var samme sted i livet som en selv og interesserede sig for de samme ting, tiltalte mig. Og inspirerede mig senere til at begynde at lave venindegrupper for singlekvinder.

Det viste sig, at mange andre singlekvinder havde samme udfordring som mig - eller oplevede at savne en omgangskreds af ligesindede - f.eks. efter en skilsmisse eller flytning.

I 2019 blev jeg nomineret til Alt for damernes "Søstersind-pris" for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder, og senere skrev jeg bogen "Sådan finder du (de rigtige" veninder for dig".

Giv lyd

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ideer eller kommentarer - jeg glæder mig til at høre fra dig - eller møde dig på sociale medier.

Kontakt:
pia@pialoulou.dk
Tlf. 2991 8701