Skræddersyede venindegrupper for singlekvinder

 Få det sociale liv du drømmer om (nemt og diskret)

 

Som single og kvinde kender du måske noget af det her:


 • dine veninder har ikke så meget tid til venindehygge med dig, fordi de har partnere og måske børn, hus og arbejde, der tager det meste af deres tid?
 • du føler, at livet bare går og savner at have det sjovt - som i gamle dage, da alle var frie til at lave planer og tage på eventyr og ikke var bundet af familieforpligtelser eller flyttet langt væk
 • du ved, hvilken type veninder du ønsker dig til at nyde al din frihed med - men du synes det er svært at finde de rigtige - og komme i kontakt med dem?
 • din hverdag er travl, så du har ikke lyst til at spilde din fritid på at møde mennesker, der alligevel ikke siger dig noget
 • du synes, det er sårbart selv at lede efter nye veninder, fordi du ikke har lyst til, at dine facebook-venner, onkel Allan eller dine kolleger skal opdage, at du er på udkig efter nye veninder og måske tænke, at du er ensom eller lignende?
 • det virker som om, alle andre allerede har masser af veninder, så du vil ikke "trænge dig på" eller virke desperat?
 • dem du møder til arrangementer eller i din hverdag siger dig ikke det helt store - og selv om de gør, så føles det som et langvarigt projekt at komme frem til der, hvor man udvikler et venskab

 

Skræddersyede venindegrupper er en service, der hjælper dig med at finde lige netop den type singleveninder, du ønsker dig - i dit område - så du har nogen at nyde din frihed med.


Du behøver ikke engang at fortælle andre end mig, at du søger nye veninder.


JA TAK! Vis mig, hvor jeg kan tilmelde mig >>

 

Vælg f.eks. mellem disse gruppe-typer:

 singleveninder-vandreture

 • Rejseveninder (I kan f.eks. mødes i DK og finde ud af, om I har lyst til at rejse sammen)
 • Powerkvinder (for dig, der føler dig yngre end din dåbsattest og tit synes, at kvinder på din egen alder er lidt kedelige til din smag)
 • Sushi og bobler (for dig, der kan lide luksus)
 • Gå i byen-veninder (du elsker at gå i byen, men dine veninder gider ikke rigtig med længere)
 • Friluftsveninder (tænk: vandreture, shelter, bål osv.)
 • All round-veninder (gode snakke, biograf, et glas vin, gåture osv.)
 • Oplev din anden ungdom (du har store eller voksne børn, og nu hvor de ikke længere tager så meget af din tid, vil du fokusere på at nyde livet og fylde det med gode oplevelser)
 • Madklub (I spiser sammen og udvikler jeres venskab imens)
 • "Vi deler interesse"-gruppen: (I mødes om en fælles interesse - f.eks. at strikke, gå i teatret, vinsmagning, foredrag, læse bøger etc.)


Du kan frit kombinere flere grupper - og vælge, om de andre må have børn eller ej. Eller du kan lave din egen beskrivelse af netop den gruppe, du ønsker dig.

 

Hvor meget dejligere ville dit liv blive med en venindegruppe lige efter dit hoved?

 

Sådan får du en skræddersyet venindegruppe


skræddersyede venindergrupper for singlekvinder


1. Du tilmelder dig og modtager med det samme en velkomstmail med spørgsmål om dine ønsker til gruppen. Du skal svare senest 48 timer efter tilmelding. 

2. Jeg vender tilbage hurtigst muligt med en tekst, som beskriver din gruppe efter dine ønsker. 

3. Når du har godkendt teksten, sender jeg den ud i mit netværk af mange tusind singlekvinder i hele DK, så folk kan tilmelde sig. (Du er selvfølgelig anonym, det er kun teksten, folk kan læse.)

4. Når gruppen er fyldt (dvs. at I er 6 medlemmer i alt) - eller deadline er nået - så får alle i gruppen en fællesmail fra mig med hinandens kontaktoplysninger, og I er klar til at mødes og hygge.

5. Skulle der mod forventning ikke være minimum 5 i gruppen ved deadlinens udløb, kan du vælge at prøve igen med en anden tekst eller få pengene tilbage. Dvs., at du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Konceptet er indtil videre et forsøg, så jeg er meget fleksibel i forhold til dine ønsker og behov - vi finder ud af det.


Nu tænker du måske:

"Det lyder virkelig fedt, men det er sikkert også lidt dyrt, nu hvor det er tilpasset personligt til mig?"

 

Til det vil jeg svare: Både ja og nej. 

En bil er også dyr for de fleste, men det er en langtids-investering i et mere frit og varieret liv. Det er meningsfulde veninder - og de minder og det fællesskab I får sammen (i forhåbentlig mange år) også. 

Din investering i at få en skræddersyet veninde-gruppe (og en nem, diskret opgradering af dit sociale liv), er:

449 kr.

 

Der er pt. åbnet for, at 5 singlekvinder kan benytte denne mulighed, så slå til nu, hvis du kan mærke, det trækker i dig. 

 

JA TAK til et mere spændende og varieret liv - tilmeld dig her >>


OBS:  Penge tilbage-garanti:
Lykkes det ikke at finde en gruppe til dig, får du selvfølgelig alle pengene tilbage.

 


ærlig snak samtalespil for singlekvinder BONUS: Lær hinanden at kende-samtalespil

Som en ekstra gratis bonus får du samtale-spillet "Ærlig snak" med (normalpris: 149 kr.) Spillet består af 156 samtalekort med spørgsmål om livet, venskaber, frihed og lidt om kærlighed.

Brug evt. spillet til at lære hinanden bedre at kende i gruppen. Det bliver sendt til dig og de andre i din gruppe som en pdf samme dag, som I får besked om gruppen.

 

Hvem kan få en skræddersyet veninde-gruppe?


Som udgangspunkt kan alle singlekvinder få hjælp til at finde de rigtige veninder. Det kan f.eks. være, at du:


 • er flyttet til en ny by og synes, det er svært at finde en omgangskreds
 • ikke har nogen børn og gerne vil møde andre, der også er "børnefrie"
 • har delebørn og savner sjov og hygge i de uger/dage, du ikke har børn
 • er blevet skilt eller er kommet ud af et forhold og har opdaget, at din omgangskreds ikke længere er særlig stor - eller ikke længere interesserer sig for de samme ting som dig
 • dine børn er flyttet hjemmefra, og NU skal det handle om dig, men du har ikke rigtig nogen at følges med til alt det sjove, du gerne vil
 • du er singlemor og vil gerne møde andre singlemødre at dele oplevelser, glæder og sorger med


Alder

 • Mit netværk består primært af singlekvinder i alderen 25-65 år, så i første omgang, skal du være i den aldersgruppe for at deltage - måske udvides det senere.
 • Jeg anbefaler, at du søger veninder på cirka din egen alder.

  Jeg ved, at nogle føler sig mere ungdommelige, end deres dåbsattest viser og gerne vil møde veninder, som er yngre end dem selv. Min anbefaling er, at du i stedet for at søge yngre veninder lægger vægt på, at du søger efter andre ungdommelige singlekvinder på ca. din egen alder.


  Det er min klare erfaring, at det er rigtig svært at få yngre til at deltage, hvis de andre deltagere er meget ældre. 

  Hvis du fastholder, at du vil søge meget yngre veninder, så vil jeg gerne prøve, men så bortfalder garantien, og du kan ikke få dine penge tilbage, hvis der viser sig ikke at være nok deltagere.


Hvorfor er skræddersyede venindegrupper udelukkende for singlekvinder?


Som voksen og single kan det være rigtig svært at finde nogen at opleve ting med, fordi veninderne prioriterer partner og familieliv højst.

pia loulou write clubDet har jeg selv oplevet i hvert fald. Jeg hedder Pïa Loulou og er 42 år.

Da jeg var omkring de 30, oplevede jeg, at mine veninder fik kærester og børn og flyttede længere væk. Det betød, at der ikke længere var så mange cafebesøg, byture, gåture eller oplevelser.

Jeg husker, at jeg misundte nybagte mødre, der blev sat i mødregrupper.  Pludselig havde de en helt ny omgangskreds, der var samme sted i livet.

Jeg ønskede mig også en "mødregruppe" - den skulle bare ikke bestå af nybagte mødre, men af andre kvinder, der også var singler og gerne ville ud og feste (hvilket var min yndlingsbeskæftigelse dengang).

Samtidig syntes jeg, det var pinligt at søge efter veninder - jeg ville ikke virke ensom og desperat.

Derfor gik jeg for en del år siden i gang med at lave veninde-arrangementer for singlekvinder - og så opstod ideen til her koncept.

Her møder du diskret og nemt en gruppe af kvinder, der er samme sted i livet som dig og interesserer sig for de samme ting som dig. Hvad der sker derefter er op til jer i gruppen.


Få din skræddersyede veninde-gruppe her >>Stadig i tvivl, om en skræddersyet venindegruppe er noget for dig?

Få svar på nogle af de spørgsmål, du måske har, herunder. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, så skriv til mig på pia@pialoulou.dk 

 

nye single-veninde-grupper


Hvad er det, man betaler for?

Skræddersyede venindegrupper en service, hvor du betaler for, at jeg hjælper dig med at finde en gruppe af 4-5 andre singlekvinder, som passer til den type veninder, du ønsker dig.

Du betaler for, at jeg via mit netværk samler medlemmerne i gruppen, så du ikke behøver at "stå frem" og søge offentligt eller kontakte nogen - du ved, at I alle sammen er interesserede i netop den her type veninde-gruppe.

Du betaler for det arbejde, der ligger i at organisere og finde deltagere og skabe rammen om disse grupper - bl.a. markedsføring, svare på spørgsmål, moms, skat, betalingssystemer, løn mm.

Det er en unik service, der hjælper dig med at skabe et endnu mere meningsfuldt socialt liv ved at sætte dig i kontakt med en gruppe af potentielle veninder efter din smag, som heller ikke automatisk har weekender og ferier booket op med familie-forpligtigelser.


Hvad hvis jeg skifter mening?

Svar: Hvis du - inden gruppen er dannet - finder ud af, at du alligevel ikke ønsker dig den venindegruppe, du har taget initiativ til, så får du halvdelen af dine penge tilbage (fordi jeg bruger tid på at oprette osv. - og den tid er spildt, hvis du trækker dig.)

Grupperne bliver dannet enten, når alle pladser i gruppen er optaget - eller ved deadline.

Hvis der mod forventning ikke er nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, så får du altid det fulde beløb tilbage.


Hvordan ved du, om dem, der melder sig til min gruppe, passer til mig?

Svar: Det kan jeg ikke vide med sikkerhed, at de gør.

Ikke engang eksperterne i "Gift ved første blik" ved, hvordan man med 100% sikkerhed kan vide, om folk "klikker". Så det er selvfølgelig en chance, du tager.

Det, jeg gør, er at skrive en tekst, som fremhæver dine ønsker og præferencer på en autentisk og tiltalende måde - og så kan alle, der kan se sig selv i den beskrivelse, tilmelde sig din gruppe.

Vi må stole på, at folk ikke tilmelder sig, medmindre de virkelig passer ind i beskrivelsen.

Derfor er det også vigtigt, at du beskriver dig selv autentisk. Ærlighed giver de bedste chancer for at få en god gruppe.


Hvordan kan du love mig en veninde-gruppe - det tager jo lang tid at blive veninder?

Svar: Ja, jeg bruger ordet "venindegrupper", selvom jeg jo ikke kan garantere, at I rent faktisk bliver veninder.

Jeg bruger det ord for at lave en fælles forståelses-ramme - så alle er med på, at gruppens formål er, at I arbejder henimod at blive en fast gruppe af veninder.


Hvor bor de andre fra min eventuelle gruppe?

Svar: Du definerer selv i hvilket område, dine veninder skal bo. Så du kan deltage uanset hvor i landet du bor. Det kan dog være svært at opfylde alt for specifikke ønsker i yderområderne, men jeg gør mit bedste, uanset hvor du bor.


Hvad hvis jeg ikke kan med de andre i min gruppe?

Svar: Alle kan jo ikke lige godt med alle mennesker, så det er selvfølgelig en mulighed, at du ikke har lyst til at være en del af gruppen alligevel.

Jeg kan ikke give en garanti for, at gruppen fungerer, når den først er sammensat. Men det er helt ok at trække sig ud af gruppen på en pæn måde - det gælder både for dig og de andre medlemmer. 


Men hey, hvad nu hvis du bare kan virkelig godt sammen med de andre i din gruppe? Og det så bliver den fedeste kvindegruppe med sjove oplevelser og lækkert selskab?

Der er kun én måde at finde ud af det på - og det er selvfølgelig ved at prøve...


Yes, jeg er klar på nye veninder og  oplevelser - Tilmeld dig her >>