Kom til gratis nytårs-foredrag for singlekvinder (online) 31. december kl. 18.30

Sådan holder du hvad du lover dig selv i 2022
- brug nytårsaften på at reflektere over 2021
+ sæt intentioner for 2022

 


Ingen planer nytårsaften? Har du lyst til at bruge en lille time sammen med andre singlekvinder på at reflektere over året, der gik - og se fremad mod det nye år?


Tilmeld dig herunder, og få adgang til dette foredrag for singlekvinder om, hvordan du holder, hvad du lover dig selv (og nej, det handler ikke om viljestyrke af stål, men om noget meget rarere).


Som deltager i foredraget oplever du også, at du ikke er den eneste, der sidder alene nytårsaften - vi er en del!


Det er mig, Pïa Loulou - forfatter og coach med speciale i kærlighedsmønstre og singleliv, der holder foredraget.

Brug for mere info? Ok, det kommer her:

 

Dette arrangement er både et online-foredrag for singlekvinder om, hvordan du holder, hvad du lover dig selv i 2022 - men også et "se, vi er flere, der sidder alene nytårsaften"-arrangement.

 

Dvs., at formålet med dette online-foredrag er to-delt:


1: Du ser, at du ikke er alene om at sidde hjemme nytårsaften

Nogle har det fint med at sidde alene nytårsaften, men jeg oplever, at en del singler er forvirrede omkring nytårsaften, for hvem skal man fejre årsskiftet med som single, hvis ens veninder er sammen med familie eller andre par-venner?


Det er nemt at føle sig udenfor nytårsaften, fordi mange har faste aftaler, og hvis man er blevet skilt eller af andre grunde ikke er “inde i varmen” i en tradition - hvad gør man så? I år er de store single-nytårsfester desuden aflyst.


Jeg ved, at mange derfor sidder alene hjemme, og så synes jeg, det kan være rart lige at se, at man ikke er alene.


2. Få viden og inspiration, så du kan holde du hvad du lover dig selv i 2022

 

Nytårsaften kan føles som en frisk start - NU vil man i gang med et “nyt liv” - men mange af os kan ikke holde, hvad vi lover os selv (hvilket som en sidebemærkning også har indflydelse på, at du tiltrækker mænd, som ikke holder, hvad de lover dig - det kommer jeg lidt ind i på i foredraget).


Så det holder jeg et kort foredrag om - ca. 15-20 minutter.


Til sidst er der mulighed for at dele, hvad du har af tanker - enten om foredraget eller om at holde nytårsaften som single. Jeg tænker, at det hele varer ca. en times tid afhængig af, hvor mange der har lyst til dele deres tanker - og man kan spise imens, hvis man vil.


Hvordan foregår det?


Vi mødes på zoom, så der er mulighed for at dele tanker både som skrevne kommentarer og komme igennem live, hvis du vil. Så du bestemmer selv, om vil være med på en lytter eller deltage i samtale/ deling efter foredraget.


Du kan have dit kamera tændt eller slukket - alt efter, hvad du foretrækker.


Selve foredraget bliver optaget - og som tilmeldt får du tilsendt en video bagefter. Dvs., at selv om du ikke kan være med live, så kan du altså stadig se foredraget og få redskaberne og inspirationen til at reflektere over året, der gik - og året, der kommer.


(Delinger efter foredraget bliver IKKE optaget.)

Hvem står bag dette foredrag?

skriv ham ud - gratis

Det gør jeg, jeg hedder Pïa Loulou. Jeg er uddannet journalist og coach med speciale i kærlighedsmønstre og er forfatter til bøgerne:

  • “Den dag jeg stoppede med at græde over mænd – 23 hemmeligheder, halve sandheder og hele løgne om kærlighed og dating”
  • “Elsker mig for evigt – 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single”

Jeg har selv oplevet at sidde alene hjemme ufrivilligt to nytårsaftener, og jeg følte mig så forkert. Som om jeg var den eneste, der ikke blev inviteret til fest.

I år har jeg ingen planer, jeg er ikke inviteret til noget, og jeg orker ikke at finde på noget eller arrangere noget.

Så jeg syntes, at det her kunne være hyggeligt.