ærlig snak samtalespil for singlekvinder

Ærlig snak - et samtalespil for singlekvinder

Få et tættere forhold og se nye sider af dine (kommende) veninder.

Uanset om du holder hyggeaften for potentielle nye singleveninder eller nogen, du har kendt i længere tid, er "Ærlig snak-"spillet en vej til at lære hinanden bedre at kende gennem 156 sjove og tankevækkende spørgsmål om livet, venskaber, frihed og lidt om kærlighed.

149 kr. 

KØB SPILLET HER  >>

 Giv dine venskaber mere dybde og mening


"Ærlig snak" er samtalespillet til dig, der:


 • har - eller vil skabe - en veninde-/kvindegruppe, hvor I åbner for ærlige og meningsfulde snakke, hvor i lærer hinanden bedre at kende 
 • ønsker mere meningsfulde samtaler med potentielle eller nuværende veninder, hvor I deler historier, tanker og følelser om ting, som I måske ikke lige får snakket om ellers
 • vil skabe stærkere bånd til en eller flere veninder ved at fortælle historier og oplevelser fra jeres liv - uanset om I har kendt hinanden i lang tid, eller det er en ny gruppe


"Ærlig snak"-spillet er lavet med singlekvinder for øje. Dvs., at de fleste spørgsmål er generelle spørgsmål, som lægger op til, at I deler historier og tanker, der viser, hvem I er.


En mindre del af de i alt 156 spørgsmål handler specifikt om singlelivet - og lægger op til at dele tanker og oplevelser om både det gode og det mindre gode ved friheden som single.


Eksempler på spørgsmål:


 • Hvornår var du senest vred - og hvorfor?
 • Hvornår har du senest været pinligt berørt?
 • Hvad er en stor forandring, der er sket i dit liv de seneste 5 år?
 • Hvilken type mand/kvinde/menneske forelsker du dig mest i?
 • Hvad savner du at opleve sammen med andre, nu hvor du er single?


Hvordan spiller man?Arranger en hyggeaften - måske med lidt vin og snacks - med en eller flere andre (single)kvinder, der også gerne vil udvide deres netværk.

(Brug f.eks. en singlegruppe på facebook til at finde deltagere og udvide dit netværk, hvis du ikke kender nogen i forvejen.)


 • Med det samme du har købt spillet her på siden, får du via mail tilsendt en pdf-fil med de 156 spillekort og korte instruktioner og tips til, hvordan I får mest ud af jeres samtale.
 • Du kan vælge at printe og klippe spillekortene ud, eller se spørgsmålene direkte på en mobil, tablet eller computer.
 • Der er ikke nogen vinder - det handler om samtaler og de historier, I deler. Alle vinder, fordi I lærer hinanden bedre at kende.Hvem har lavet spillet?

write him out


Det har jeg – jeg hedder Pïa Loulou. Jeg er bl.a.:


❥ stifter af "Brunchklub for singlekvinder" - et netværk for singlekvinder i 17+ byer

❥ kvinden bag "Mød nye veninder-madklub", hvor mindre grupper af singlekvinder på samme alder og fra samme by mødes 

 ❥ coach og forfatter med speciale i singleliv


Fra mig selv og gennem mit arbejde med singlekvinder og netværk ved jeg, hvor svært det kan være at finde meningsfulde venskaber som voksen.


Min intention med dette spil er at sætte gang i nogle dybere og mere ærlige samtaler, hvor vi tør tage maskerne af og fortælle om det, der rører sig i vores liv - både det dejlige og det mindre dejlige.


FÅ DYBERE VENSKABER - KØB "ÆRLIG SNAK" HER >>