Brug friheden som single til at skabe det første - eller næste - projekt i din business (på 3 måneder med fuld 1:1 support) 

Uanset om du drømmer om at skabe en podcast, e-bog, netværk, foredrag, kursus, event eller et andet produkt eller projekt med baggrund i din faglige viden eller personlige erfaringer, er UNIVERS for dig. (Også selv om du ikke har erfaring eller viden inden for dit emne.)

JEG SNUPPER EN PLADS

☆ DU ER IKKE SINGLE - DU ER FRI ☆

Friheden - og den ekstra energi det giver, når du ikke skal bekymre dig om en kærestes følelser, planer og præferencer - passer dig glimrende. For nu handler det om DINE drømme. Du vil give den gas med din egen meningsfulde business. 

Mit 1:1 mentorforløb UNIVERS  er præcis for dig!

☆☆☆☆☆☆ 

  Forestil dig, at du:


  • på 3 måneder udvikler og skaber det første - eller næste produkt - til din business, mens du hele vejen har konkret personlig sparring og feedback på lige netop dit projekt lige ved hånden
  • har samtaler med et andet menneske, der selv har gået vejen, for at få sat struktur på og snakke om dine planer og ideer, så du ikke står alene med det.
  • har følelsen af at bruge din frihed og energi på noget meningsfuldt og spændende
  • har endnu mere MOD og de rigtige værktøjer til at sende dit produkt/projekt ud i verden, så de rigtige mennesker finder det.
pia loulou UNIVERS

☆☆☆☆☆☆


Sagt om mine produkter

Nu, hvor du overvejer at få min hjælp til at skabe det første - eller næste - produkt/projekt til din business, kunne det måske være rart for dig at se, hvad folk har sagt om de produkter og projekter, jeg selv har skabt i min business - her er nogle stykker:

PÏA LOULOU

“Gruppen har været en kæmpe gave. Vi har festet, rejst, klædt os ud, windsurfet, festival’et, låst hinanden ude, spist, drukket, grint, grædt og en masse ikke-instaworthy’e ting. Jeg ved bare, at fremtiden bliver episk med dem ved min side.”

Deltager i netværket "Venindegrupper for singlekvinder"

PÏA LOULOU

“Ved at turde fortælle om dine egne trængsler så ærligt har du hjulpet mig, som på mange måder kan spejle mig i dig. I hvert fald har jeg været svært datingafhængig og haft virkelig dårlig smag i mænd, fordi jeg frygtede at skulle være alene med mig selv.”

Læser af min bog "Den dag jeg stoppede med at græde over mænd"

PÏA LOULOU

“Jeg har fået en kæmpe forståelse af, hvorfor mit kærlighedsliv indtil nu ikke har fungeret, og hvorfor jeg har forelsket mig i mænd, jeg aldrig ville få det godt med. Hver uge i dette forløb glædede jeg mig til at åbne computeren og lære nyt.”

Deltager på online-forløbet "Detox dit kærlighedsliv"

HEJ, jEG HEDDER PÏA LOULOU

Vi er sammen om dit projekt

I min business har jeg bl.a.:

  • skabt (og skaber stadig) netværk for tusindvis af singlekvinder
  • skrevet 2 papirbøger + flere mindre e-bøger om singlelivet
  • fået omtale i mange forskellige større danske medier med mit single-univers
  • holdt foredrag
  • skabt onlinekurser indenfor coaching

Udover det er jeg uddannet journalist og multimediedesigner - og jeg vil elske at hjælpe dig med dit første eller næste produkt - og med at udbrede det, så du kan tjene penge på det.

"UNIVERS" ER ET UNIVERS AF STØTTE TIL DIN BUSINESS

12 ugers mentorforløb med fuld fokus på dig, dit (kommende) produkt og dit mod til at finde de rigtige kunder til det. Der er et begrænset antal pladser.

Skab dit første - eller næste - businessprojekt

 Det kan f.eks. være et foredrag, e-bog, podcast, onlinemagasin / blog, onlinekursus, netværk, event eller noget andet. Du får sendt det ud i verden med støtte, opmuntring og sparring

4x1 times personlig sparring via video på Zoom

  Noget af det svære ved at skabe et nyt produkt eller projekt i sin business er ikke at forvirre og overvælde sig selv. Med 4 personlige 1:1 mentorsessioner får du et objektivt blik på dine planer og tanker

Fleksibel, personlig support og feedback via tekst eller tale

 Du kan kontakte mig 3 dage om ugen (via lydbeskeder eller skriftligt) med spørgsmål eller få feedback på det, du er i gang med. Vi bruger Whatsapp, der kan hentes som gratis app til både mobil og labtop.)

Personligt tilpasset undervisning

Gennem de 12 uger får du brug for nogle redskaber -  f.eks. viden om nyhedsbreve eller om markeds-føring. Når vi har afklaret planen, laver jeg løbende videoer og workbooks med redskaber, som du har evig adgang til.


Overhold dine deadlines

 Vi aftaler deadlines løbende gennem dit individuelle forløb med mig, så du holder din tidsplan. Dvs., at det (sandsynligvis) er nemmere for dig at overholde deadlines og komme i mål, fordi det ikke udelukkende er dig selv, du committer dig til. 

Skriv knivskarpe tekster

 Uanset hvilket projekt du laver, har du brug for tekst og titler til at fange publikums opmærksomhed. Som journalist og copywriter giver jeg konkret, professionel og brugbar feedback på dine tekster.

 

Singlekvinder, der investerer i sig selv og deres fremtid i dette forløb har noget til fælles:

De vil udnytte friheden som single til at skabe noget meningsfuldt og gøre en forskel.

Investering:  

1.998 kr. + moms - eller 2 rater a 999 kr.
(I alt 2.498,75 kr. inkl. moms)

 

YES - JEG ER SÅ KLAR >>

 

OBS: Du får first mover-rabat. Dette 1:1 forløb er helt nyt, og derfor er der i første omgang kun 2 pladser åbne til denne ekstremt lave investering. Næste gang, jeg åbner for tilmelding, bliver investeringen højere.


Når du investerer i et UNIVERS af støtte til din business, får du OGSÅ fri adgang til disse 2 supernyttige bonusser til en værdi af 798 kr.:

Sådan holder du hvad du lover dig selv

Et onlinekursus om at skære de "skjulte" opgaver, som tager din mentale energi væk - og få mere overskud til det, der betyder noget. Kurset kan ses når som helst via internettet på mobil, tablet eller pc. (Værdi: 499 kr.)

Find det rigtige netværk

Du får adgang til "Venindebogen - sådan finder du (de rigtige) veninder som single" som både e-bog og lydbog. Bogen giver de 3 konkrete trin til at skabe et godt netværk af lige netop de mennesker, du har det bedst med.
(Værdi: 299 kr.) 

FAQ

Har du spørgsmål?

Er du det mindste i tvivl om noget, eller har du spørgsmål, som ikke bliver besvaret herunder, så skriv endelig til pia@pialoulou.dk - jeg vil elske at høre fra dig og hjælpe med at afklare, om UNIVERS er det rette for dig og din business.

UNIVERS er mest for dig, der vil lære eller blive endnu bedre til at bruge internettets muligheder til at skabe og/eller markedsføre din business - uanset om det f.eks. er en e-bog, foredrag, onlinekursus, netværk, univers/magasin, event eller podcast, du vil lave.

Du kan sagtens have et fysisk "ben" i din business som f.eks. behandler, terapeut, frisør mm, - for så har du sandsynligvis en værdifuld faglig viden, du kan dele ud af og lave til et digitalt produkt og undervise folk i eller bruge nettet til at finde flere potentielle kunder.

Er det et fysisk produkt, som f.eks. håndlavede sko eller en kosmetikserie, du vil udvikle fra bunden, er der helt sikkert andre steder, du får bedre hjælp til det - men samtidig vil jeg sandsynligvis kunne hjælpe dig med at skabe et indholdsunivers på nettet, som tiltrækker kunder.

Skriv til mig på pia@pialoulou.dk, hvis du er i tvivl, om UNIVERS er for dig, så finder vi ud af det i fællesskab.

Det er helt op til dig - og selvfølgelig afhængigt af, hvilket produkt du vil lave - og hvad dine ambitioner er. Vi har 12 uger sammen - selvfølgelig ekstra dage hvis der er ferie eller helligdage.

Jeg er fleksibel i forhold til, hvornår på dagen vores 1:1 sessioner skal afholdes. Jeg foretrækker, at det er om dagen ml. 8-16, men hvis du f.eks. har et fuldtidsjob ved siden af, så kan det også lade sig gøre eftermiddag og aften. Hvis du er villig til at dedikere noget af din fritid til det og fokusere, kan du nå langt på 12 uger selv med et fuldtidsjob ved siden af.

Jeg er til rådighed 3 dage om ugen, mandag, onsdag og fredag kl. ca. 9-15 til at svare på spørgsmål og til at give feedback på dit produkt eller markedsføring. 

Du kan sende alle spørgsmål til mig, når de opstår, via skriftlige beskeder eller lydbeskeder på app'en Whats App - og så svarer jeg hurtigst muligt. Dvs., har du et spørgsmål om søndagen, så send det søndag, så svarer jeg mandag.

Ideen er, at du får fleksibel, personlig og skræddersyet feedback.

Plan og deadlines

Vi starter med at lægge en plan (som sandsynligvis ændrer sig henad vejen, fordi det er svært at forudse alt i et nyt projekt).

Dvs., du har nogle overordnede deadlines at gå efter, som er aftalt med mig, hvilket gør det mere sandsynligt, at du overholder dem i forhold til, hvis de var aftalt udelukkende med dig selv.

Indhold og tekster

Når vi har en plan, kan du få sparring på selve dit produkt - f.eks. titel, selve indholdet, salgssider osv. Dvs. alt, der har med indholdet og markedsføringen at gøre.

Mod og mentale mønstre

Sparring gælder desuden også på mindset. Dvs. f.eks. mod og opmuntring til at sende dit produkt ud i verden og stå stærkt i at fortælle om det og sælge det. 

Den tekniske del er du også velkommen til at spørge mig om

Måske kan jeg hjælpe, da jeg jo selv sidder med mange af tingene og er uddannet multimediedesigner, men jeg kender ikke alle systemer, og jeg kan heller ikke kode eller lave din hjemmeside mm. 

Jeg skriver ikke dine tekster eller laver andet indhold

Det er dig, der skaber dit produkt/projekt, og jeg er med på sidelinjen med venlig, konkret og konstruktiv feedback.

Jeg læser også gerne korrektur - dvs. retter stavefejl - på kortere tekster, men vil du være 100 % sikker på, at alt er korrekt, anbefaler jeg, at du finder en professionel korrekturlæser.


Gennem forløbet laver jeg løbende videoundervisning med den viden og de værktøjer, du har brug for - hvis det er inden for mine kompetencer selvfølgelig. 

Det kan f.eks. være undervisning i at skrive, så folk får lyst til at købe dit produkt. Eller viden om de ubevidste, mentale mønstre, der kan stå i vejen for at få dit projekt eller produkt ud i verden. 

Dvs., du får en grundlæggende og skræddersyet værktøjskasse, der er specielt tilpasset dig og det, du allerede har med i rygsækken. Fyldt med værktøjer til at skabe og sende dit projekt ud i verden.


Normalt har det ikke den store betydning, om man er single eller ej, når man har - eller vil starte sin egen business - så hvorfor er dette forløb henvendt til singlekvinder?

Som single har du en helt unik frihed og mulighed for at se på dit liv med friske øjne. Starte forfra, vælge en ny retning. Bevidst gå efter at skabe det liv, der giver mening for dig, uden at der er nogen, du skal tage hensyn til eller “spørge om lov” for at kunne bruge tid på dig selv og dine drømme.

Den frihed og energi vil jeg rigtig gerne støtte andre kvinder i at udnytte, fordi jeg selv har oplevet, hvor meget mening og udvikling det giver at starte og drive en business.