Venindebogen - forside

Savner du flere singleveninder, der også har masser af frihed til oplevelser og hygge ligesom dig?

LÆR METODEN OG TANKEGANGEN BAG AT FINDE (DE RIGTIGE) VENINDER FOR DIG I 3 ENKLE TRIN

 

KOM I GANG NU >>

 

"Venindebogen" er en kort og konkret guide til dig, der f.eks. oplever, at:


  • dine veninder har travlt med mand og børn - så kalenderen er lidt for tom, og du sidder mere alene, end du har lyst til
  • du er blevet skilt eller er flyttet, så du vil skabe en ny omgangskreds, men ved ikke hvordan
  • du har prøvet at gå ud og "møde nye mennesker", men det bliver aldrig rigtigt til venskaber, der føles meningsfulde for dig
  • du holder fast i veninder, du allerede har, selv om du har en følelse af, at det ikke sådan rigtig er sjovt eller meningsfuldt, når I er sammen - men det er trods alt bedre end ingenting, tænker du
  • du har det egentlig grundlæggende godt som single, du nyder friheden - men det ville bare være sjovere, hvis du havde flere veninder, der også var singler

Rigtig mange af os singlekvinder stornyder den frihed, vi har som singler - det kunne bare liiige være fedt at møde de helt rigtige veninder at være singler sammen med, ik?

 

Du har sikkert allerede overvejet - eller prøvet - at "møde nye mennesker".

Men enten bliver det aldrig rigtig til venskaber - eller også kan du mærke, at du faktisk ikke rigtig har lyst til at tage af sted, når I har aftalt at mødes.

Du keder dig måske endda lidt sammen med dem? 

 

 

 

 Pia Loulou var nomineret til søstersind-prisen for at lave netværk for singlekvinderSådan havde jeg det, da jeg var først i 30'erne. Mit sociale liv var gået helt i stå.

 

To nytårsaftener i træk sad jeg ufrivilligt alene derhjemme. Udenfor vinduet kunne jeg se andres raketter og champagne-drikkende mennesker, der stod på altanen overfor og fest-røg med sjove glimmerhatte på.

 

Indtil da havde jeg aldrig overvejet, hvordan man som voksen finder nye veninder - jeg havde altid bare haft nogen. (Indtil de fik mand og børn og flyttede længere væk - og (naturligt nok) prioriterede familien højere end mig.)

 

Hej, måske skal jeg lige præsentere mig, jeg hedder Pïa Loulou, det er mig, der har skrevet "Venindebogen".

 

De seneste 5+ år har jeg hjulpet flere tusinde singlekvinder med skabe et nyt netværk gennem bl.a. min walk/løbeklub, madklubber og senest brunchklub for singlekvinder.

 

I 2019 blev jeg nomineret til Alt for Damernes Søstersind-pris for mit arbejde, og nu har jeg samlet mine erfaringer i Venindebogen" til en overskuelig guide, som bryder projekt "Find de rigtige veninder for netop dig" op i 3 enkle trin.

 

VENINDEBOGEN VENTER PÅ DIG HER >>

 

   

"Jeg tror, jeg har spændt ben for mig selv uden at ville det i hele processen med at finde nye veninder"

Da bogen er helt ny, er det kun få, der endnu har læst den. Sofie deltog i en workshop med bogen som omdrejningspunkt - her er, hvad hun skrev til mig bagefter:


"Det var en øjenåbner at begynde at fokusere på, hvem jeg egentlig gerne vil være veninder med. Flere ting blev tydelige for mig i den proces, som jeg slet ikke var klar over. (Selv om det virker indlysende nu, hvor jeg kan se det.)


Det er f.eks. aldrig faldet mig ind, at man kunne lave en ønskeseddel til, hvilken slags veninder, man gerne vil have - eller at det er svært for dem, der passer til mig, at finde mig, hvis ikke jeg er meget tydelig omkring, hvad jeg ønsker mig.


Jeg tror, jeg har spændt ben for mig selv uden at ville det i hele processen med at finde veninder."

 

- Sofie, 40 år, København

 

De 3 ultra-konkrete, letfordøjelige og effektive trin til at finde de rigtige veninder for dig

(OBS: Du får både lyd- og e-bog, så du selv kan vælge, om du vil lytte eller læse indholdet. Det tager ca. 1,5 time at lytte og lidt mindre at læse selv.)


Trin 1: Bliv skarp på, hvad du søger i dine nye veninder

Første trin er naturligvis at finde ud af, hvilken type veninder, der vil gøre allermest at få ind i dit liv. Trin 2: Stå stærkt-strategien: Sådan går du forrest med selvtillid

Det kan føles sårbart, når du vil skabe det, du længes efter. Når du går forrest og gør noget nyt i dit liv, kommer frygten også tit snigende, for hvad vil andre ikke tænke om dig? Den tanke stopper rigtig mange fra at gøre noget.

Derfor lærer du i dette trin at tackle både dine egne og andres hæmmende tanker og overbevisninger, så du står stærkt i dig og ikke lader (ubegrundet) frygt stoppe dig fra at tage det her nye, vigtige skridt for at gøre dit sociale liv endnu bedre.


Trin 3: Her finder du dine potentielle veninder

I dette trin får du opskriften på, hvordan og hvor du helt konkret finder og får kontakt til dine nye potentielle veninder.JA TAK - GIV MIG DE 3 TRIN MED DET SAMME >>


 

Kom hurtigt videre til det sjove uden dikkedarerHvis du har det som mig, så vil du sikkert gerne have det resultat, du får ud af at læse bogen - altså de rigtige veninder for dig - men du ooorker bare ikke at læse side op og side ned om alt muligt uvedkommende eller teoretisk.


(Der er jo heller ikke ret mange, der synes, det er sjovt at læse til teoriprøve eller tager flere køretimer end højst nødvendigt - man vil jo bare ud og "cruise" selv.)


Derfor er "VenindeBogen" kun 55 sider, som er ultra-hurtige at læse - også på en mobilskærm.


Dvs., at du kommer hurtigst muligt forbi "læringsfasen" og videre til det sjove: At hygge dig med dine nye veninder. (Lydbogen er halvanden time.)


Her er eksempler på sider fra bogen:

 Både lytning og læsning af bogen kan du gøre direkte på nettet, så du behøver ingen specielle programmer eller at downloade noget - du kan gå i gang med det samme - uden teknisk besvær.

 

Du får desuden også en printvenlig fil udelukkende med teksten fra bogen, så du kan printe og læse, hvis du foretrækker det.

 

Nu tænker du måske... hvad koster det så at få fingre i metoden i "Venindebogen"?

 

Din investering er 299 kr.

 

Dvs., at du lærer at skabe et endnu sjovere og endnu mere meningsfuldt socialt liv for mindre end det koster dig (endnu engang) at gå i ud og spise og i biografen med veninder, der ikke rigtig siger dig det helt store.

 

 

JA TAK, DET ER 299 KR. VÆRD FOR MIG >>

3 ting du får ud af at læse / lytte til "Venindebogen" 


  • En enkel opskrift på noget, der kan virke helt uoverskueligt (ligesom hvis du f.eks. skulle bage en drømmekage, men ikke anede, hvad der skulle i. Det ville også være ret svært, ikk? Men med en trin for trin-opskrift er det straks mere overskueligt.)
  • En metode til selv at tage ansvar for at skabe et meningsfuldt socialt liv lige efter dit hoved - i stedet for at vente på, at "nogen" gør "noget
  • Mindre stress over, hvad du mon skal nytårsaften eller i ferien, fordi du står stærkt i, hvordan du konkret går ud og finder nogen, der vil det samme som dig


Min mail-adresse står desuden i bogen, så som læser er du altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller udfordringer med at bruge metoden i bogen - så hjælper jeg dig videre.


OBS: Du kan selvfølgelig også bruge metoden i "Venindebogen", selv om du ikke er single - jeg har bare valgt at skrive den med fokus på singlekvinder, fordi jeg oplever, at rigtig mange singlekvinder har stor lyst til at møde nye veninder f.eks. efter en skilsmisse.


JA TAK - LÆR MIG AT FINDE DE RIGTIGE VENINDER >>