UDSOLGT Venindegruppe for singlekvinder med voksne børn og fokus på kultur, foredrag og dybde (Aarhus)

venindegruppe for singlekvinder med voksne børn aarhus

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype: All round venindegruppe (gode snakke, biograf, et glas vin/kaffe, gåture osv.)


Om initiativtageren til denne gruppe: 

53 år. Jeg har tre børn - to på 24 år og en på 18. Jeg arbejder som lærer.

Har været single i halvandet år. Synger i kor - bliver bare glad i låget af det. Nærstuderer Folkeuniversitets katalog - religion og historie eller psykologi interesserer mig.

Er flittig bruger af skove og vandreruter - er både med i en vandregruppe og i løbeklub. Nyder at være aktiv i naturen - giver ro og glæde.

Er ikke aktiv på dating - synes det kan tage al fokus.


Om gruppen:

Jeg søger en venindegruppe, hvor vi mødes om oplevelser og er nysgerrige på livet.

Nøgleord for gruppen kunne bl.a. være: kultur, natur, spise på restaurant, biograf - og at vi alle har voksne børn og har frihed og lyst til at leve livet, opleve og hygge os i godt selskab.

Kultur kunne være at bruge byens teatre, se små og store forestillinger. Eller forestillinger/koncerter i Musikhuset - er der noget der kunne være nyt og sjovt at høre? (Nyt for mig har været at opleve opera i Operahuset i København.)

Biograf: Er til spænding/drama og gys. Er slet ikke til romantiske komedier.

Foredrag - noget der åbner nye aspekter eller vækker nysgerrigheden.

Natur: Gåture mm. i naturen.

At have tilbragt tid sammen med fælles oplevelser og/eller snak, der går lidt dybere end høflige kommentarer, giver mening og dybde og - for mig - glæde ved livet.


Aldersgruppe: 53 år (+/- 5 år)


Hvor: Jeg bor i 8000 Aarhus - tæt ved Bruns Galleri. For at være medlem af gruppen skal du bo maks. 5 km. fra Aarhus centrum.


Antal: Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere i alt - og maks. 6 deltagere i alt.


Første møde: Fastlægges når gruppen er samlet.


Deadline: Når gruppen består af 6 personer, lukkes der for tilmelding - og ellers er deadline for tilmelding 24. juli 2022.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:

Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>