UDSOLGT Venindegruppe for singlekvinder i Solrød/Køge-området søger medlemmer til vin, hyggelige stunder og livemusik

venindegruppe køge-solrød - for singlekvinder

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

Powerkvinder (for dig, der føler dig yngre end din dåbsattest siger) med lyst til hyggelige oplevelser som f.eks. at spise sammen, høre live musik og gode snakke over et glas vin eller to.


Om initiativtageren

49 år. Bor i Solrød. Jeg er meget åben og udadvendt. Har fuldtidsarbejde og arbejder i min fritid som frivillig med unge mennesker. Jeg elsker at gøre en forskel for mennesker, men specielt de unge som har det svært i dag.


Har ikke en stor familie og ikke god kontakt til den, som er der, så savner at samle nogle stykker og skabe traditioner.


Jeg er livsnyder og elsker mad og vin og de hyggelige stunder. Elsker at dele livserfaringer over bål i haven eller grille en sommerdag.


Er ikke den store sportsfreak, du må gerne være det, men adventure-oplevelser eller lange løbeture er ikke lige mig, så tænker ikke, det vil give os så meget til fælles. 


3 ord som beskriver mig: Livsnyder, optimist og elsker selskab og god rødvin. Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg vil gerne ud og høre mere musik, behøver ikke være store koncerter, det kan også være små festivaller i mindre byer, musik på en bar/restaurant - eller bare mødes til et glas vin og en hyggelig venindesnak en helt almindelig onsdag.


Vil gerne spise sammen og evt. tage på weekendture af og til.


Jeg vil gerne møde veninder, som er spontane, og som har lyst til at byde ind med oplevelser eller bare ringer eller skriver en fredag aften og vil mødes til en cocktail, et glas vin, tapas eller en hyggesnak. 


Ønsker veninder, som også tager initiativ, og som er med til at skabe kontakten og fællesskabet. Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 40-55 år for at deltage i denne gruppe.


Hvor:

Området omkring Greve, Karlslunde, Solrød, Køge (ikke længere væk end Køge) - S-togslinien, så det er nemt at komme til hinanden. Jeg bor selv i Solrød.


Antal:

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.


Børn:  

Jeg ønsker en gruppe af kvinder med store børn eller ingen børn, så vi alle sammen har friheden til at være spontane.


Første møde:

Første møde i gruppen er lørdag d. 6. august. 


Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 31. juli 2022.Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>