UDSOLGT Kreative singlekvinder søges til "koncerter, udflugter og hygge"-venindegruppe i Aarhus

singleveninde-gruppe-aarhus-børnefri lige uger

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

All round venindegruppe, der f.eks. mødes over et glas vin og/eller lave mad sammen, koncerter, wellness, krea-aftener, gåture mm.


Om initiativtageren:

Jeg har 2 børn, som jeg deler med min eksmand 7/7. Jeg bor i det skønneste rækkehus med en lille have. Er uddannet sygeplejerske og har et dejligt job. 

 

Jeg er kreativ og har altid gang i kreative projekter. Elsker udeliv. Naturen giver mig energi og overskud. Sommerhus-weekender er de bedste, gerne krydret med gåture, ild i brændeovnen og gode snakke. Jeg er vild med min have og mine stauder og elsker at gå og nusse rundt i haven. 

 

Kan lide at rejse, være kulturel, opleve Danmark og Danmarks seværdigheder. Generelt kan jeg lide at opleve nyt og udvide min horisont og blive inspireret.

 

Jeg fester gerne, men går generelt ikke i byen. Hellere festival eller private fester. Går jeg i byen, er det for at høre live-musik. 

 

Jeg er bundreel og omsorgsfuld. Man kan stole på mig, og jeg er der for mine veninder. Jeg elsker at grine - også af mig selv.Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Tage sammen til en popkoncert (f.eks. Thomas Helmig, Poul Krebs, Magtens Korridorer - bare lige for at nævnte lidt af alt det gode). Det kunne også være at tage en tur i festugen sammen eller til Fed fredag i Friheden.

Eller mødes til en krea-aften (f.eks. strikke, hækle, male på sten, lave julepynt mm.)

Eller gåture.

Måske vi finder på at tage på en wellness tur eller køre ud i det blå og opleve historiske, kultur- eller natursteder i Danmark.

Eller mødes til en spilleaften (Settlers, Whist, Partners m.fl.)

Eller mødes over god mad og vin.


Aldersgruppe:

Jeg søger kvinder til gruppen på i alderen ca. 43-53 år.


Hvor:

Du skal bo i Århus for at deltage i denne gruppe.


Antal: 

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.


Børn: 

Jeg er børnefri i lige uger (mandag-mandag), hvorfor jeg generelt set bedst/kun kan mødes i lige uger. Dvs., at du skal også have mulighed for at mødes i lige uger.


Første møde:

Fastsættes i fællesskab, når gruppen er sammensat.


Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 24. juli 2022.Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>

(OBS: Der er 2 pladser tilbage ud af 5 - opdateret 12. juli 2022.)

 

Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>