UDSOLGT Ungdommelige powerkvinder med lyst til dans, god mad mm. søges i København

Venindegruppe søger Ungdommelige powerkvinder med lyst til at gå ud og danse

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

Ungdommelige powerkvinder med lyst til at gå ud og danse, spise god mad, i biffen, til koncerter mm.


Om initiativtageren:

46 år. Jeg er uddannet på RUC i 2007 og arbejder som kommunikationskonsulent i en stor dansk ngo og har arbejdet i forskellige ngo’er.


Min datter er 10 år, og jeg blev “skilt” fra hendes far for et år siden. Hun bor 7/7 hos os.


Jeg er opvokset på Nørrebro, hvor jeg har boet indtil jeg flyttede til Østerbro for et år siden.


Jeg har en del veninder, men de har travlt med deres familier, og nogle bor et stykke væk, så jeg savner nogle nye veninder, der har lyst til at lave nogle af de samme ting som mig.


Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:


Jeg elsker at hygge og snakke med veninder, fx spise middage, drikke vin og kaffe, gå i biffen og tage til koncerter og festivaler. Jeg har fx lige været til “Syd for solen” i Søndermarken og var førhen meget på Roskilde.


Jeg savner at gå i byen og danse, og det kunne også være fedt at finde nogen, der har lyst til at spille paddletennis eller tennis. (Jeg er selv nybegynder). Men det kunne også være cykelture og stå på rulleskøjter. Vi kunne måske også rejse sammen, men så skal vi nok lige lære hinanden ordentligt at kende først. Jeg er til både storby- og strandferier samt større eventyrrejser.


Aldersgruppe:

Du skal være i aldersgruppen 42 +/- 5 år for at være med i denne gruppe.


Hvor:

Du skal bo i København (København = Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg, Amager, Islands brygge, Christianshavn, Sydhavnen, Nordhavn, indre by, Valby, o.lign). for at være medlem af denne gruppe - jeg bor selv på Østerbro. Det skal være nemt at mødes.


Antal:

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.


Børn:

Om du har børn eller ej betyder ikke så meget. Jeg er børnefri mandag-torsdag i ulige uger og fredag-søndag i lige uger. Det er naturligvis mest praktisk, hvis du også er børnefri - eller bare har rig mulighed for at mødes - de dage, jeg er uden barn.

 

Første møde:

Det kunne være fint fx at ses ml. fredag d. 29. juli og torsdag d. 4. august. (Dog ikke lørdag d. 30/7). Men det er ikke et must, at vi skal ses der.


Deadline:

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 24. juli 2022.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>