LUKKET FOR TILMELDING Aalborg: Venindegruppe for singlekvinder søger medlemmer til koncerter, cafe, foredrag mm.

nye single-veninde-grupper

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Deadline til denne gruppe er desværre overskredet - MEN du kan få din egen skræddersyede venindegruppe her >>

 

Gruppetype

En all round venindegruppe, der oplever forskellige sjove ting sammen som f.eks.: koncerter, træning, sushi & bobler, foredrag, café, weekendture osv.


Om initiativtageren

49-årig nyuddannet fodterapeut - med et tidligere arbejdsliv, der også har været at arbejde med mennesker. Jeg har humor og er meget omgængelig og imødekommende. Kan godt lide at der sker noget sjovt og spontant, men jeg holder også meget af at dele tanker og dybe snakke. 

Jeg elsker at arbejde i ler, drejer en del - holder også meget af at gå lange ture med høj puls.

Løber ikke så meget, som jeg gerne vil, men det kunne være fedt med en eller flere trænings-makkere - så er det nemmere at komme afsted. 

Politisk er jeg nok mere rød end blå, men de ligner efterhånden hinanden. 

Min voksne søn har to fantastiske prinsesser, så jeg er farmor - og mor til min datter på 13 år, som jeg har hver anden uge (lige uger). 


Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg ønsker mig veninder at mødes med til f.eks. koncerter, træning, foredrag, café, weekendture osv. 

Ønsker gerne en venindegruppe med andre fagligheder end min egen, men det ikke et krav.


Aldersgruppe

Jeg er ikke så afhængig af alder - men mere at vi er i nogenlunde samme livsfase. Jeg er selv 49 år, ungdommelig og har en datter på 13, så jeg har stadig et hjemmeboende barn, men også frihed og lyst til oplevelser og samvær hver anden uge. 


Hvor

Aalborg og nærmeste omegn 


Antal: 

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.


Børn: 

Hvis du har hjemmeboende børn, så skal vores uger passe sammen - dvs. du skal være børnefri i ulige uger, som jeg er. Det er også fint, hvis du ikke har børn eller voksne børn.

 

Første møde

Forslag til første møde i gruppen er: 3/9-22.


Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 28. august 2022.Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>

(OBS: Der er pt. 1 plads tilbage - opdateret 22. august 22.)

 

Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:

Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Måske tænker du nu:

Det lyder som noget for mig, men hvorfor koster det noget at være med?

Skræddersyede venindegrupper er en service, ligesom hvis du f.eks. investerer i en gartner, så du selv slipper for at kæmpe med plæneklipperen og hækkesaksen.

Du investerer i, at en professionel med et stort netværk af singlekvinder gør det nemt for dig at få en potentiel ny omgangskreds af andre singlekvinder på din alder i dit område. Gruppen består af andre, som også har investeret i at være med, fordi de har tid, lyst og interesse i at udvikle venskaber og få fælles oplevelser i godt selskab.

Det er en diskret måde møde en gruppe af nye potentielle veninder, der heller ikke automatisk prioriterer ægtefælle/kæreste højere end venindehygge i weekender og ferier (som mange singlekvinder oplever, at deres veninder i parforhold gør). Det er en investering i et sjovere og mere meningsfuldt socialt liv.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>