UDSOLGT København: Gå i byen-veninder søges til gruppe for singlekvinder (27-37 år)

venindegruppe for festglade singlekvinder2

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppen er desværre udsolgt - MEN du kan få din egen skræddersyede venindegruppe her >>

 

Gruppetype:
Gå i byen-veninder - dvs. gruppen er for dig, der har lyst til sjov og ballade, drikke øl, danse - og som også er til mere “almindelig” hygge nogle gange som f.eks. at spise ude, gå i biografen osv.

Om initiativtageren:
32 år, og bor og arbejder i København. Jeg er en åben, glad og kreativ person, som elsker at bruge byens kulturelle tilbud og fx gå i biografen, ud at spise, til koncerter, festivaler eller på museum.

Jeg elsker at tage ud i weekenden, men savner nogle singleveninder at gøre det med, da alle mine venner er i faste parforhold, og derfor gerne vil tidligt hjem og ikke er åbne på samme måde som mig, både for nye mennesker og oplevelser.

Er både til små brune bodegaer, et glas vin på kanten af en kanal en solskinsaften eller drinks og dans til den lyse morgen (selv om det er ved at være noget tid siden, at jeg har gjort det sidst).

At lave mad og bage kan jeg godt lide, særligt hvis der er nogen at lave mad til, og jeg synes det ville være hyggeligt at have nogen at spise mad sammen med engang imellem, om det er en kedelig hverdagsaften eller weekend, hvor man kan snakke og hygge til ud på de sene nattetimer.

Udover det elsker jeg at komme ud i naturen, at plukke svampe i skoven, tage på sheltertur eller andre udflugter, og jeg er altid frisk på en gåtur eller på at besøge et sted, jeg ikke har været før.

Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg ønsker veninder, som jeg kan have det sjovt med, tage ud og drikke øl med, gå i byen og danse eller spise mad sammen og drikke vin, men også meget gerne mere stille og rolige ting som at tage i biografen, til koncert, festival, på museum eller bare gå en tur og drikke en kop kaffe.

Jeg leder egentlig bare efter nogle singleveninder at lave sjove ting sammen med, da mange af mine venner er begyndt at bruge meget tid med deres kærester, og er ved at stifte familie og få børn.

Savner at have veninder der er samme sted som mig, som er single og derfor er mere åbne for at møde nye mennesker og prøve nye ting.

Aldersgruppe:
Du skal være i alderen 27-37 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:
Jeg bor selv i Valby i København, og for at det skal være nemt at mødes, så skal du også bo i nærheden - maks. 10 km væk.

Antal:
Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn:
Gruppen er primært for singlekvinder uden børn - forstået på den måde, at du skal have tid til at tage ud og have det sjovt og være med på, at gruppen ikke handler om at snakke om børn og parforhold.

Første møde:
Aftales når gruppen er sammensat.

Deadline:
Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 11. september 2022.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Bliv en del af gruppen her >>

(OBS: Der er pt. 2 pladser tilbage - opdateret 17. august 22.)

 

Nu tænker du måske:

Det lyder rigtig godt, men hvorfor koster det noget at være med?

Skræddersyede venindegrupper er en service, ligesom hvis du f.eks. investerer i en gartner, så du selv slipper for at kæmpe med plæneklipperen og hækkesaksen.

Du investerer i, at en professionel med et stort netværk af singlekvinder gør det nemt for dig at få en potentiel ny omgangskreds af andre singlekvinder på din alder i dit område. Gruppen består af andre, som også har investeret i at være med, fordi de har tid, lyst og interesse i at udvikle venskaber og få fælles oplevelser i godt selskab.

Det er en diskret måde møde en gruppe af nye potentielle veninder, der heller ikke automatisk prioriterer samvær med ægtefælle/kæreste over venindehygge i weekender og ferier (som mange singlekvinder oplever, at deres veninder i parforhold gør). Det er en investering i et sjovere og mere meningsfuldt socialt liv.

 

Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>