UDSOLGT Aarhus: Fest- og danseglade singlekvinder uden børn søges (30-40 år)

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Der er desværre ikke flere pladser tilbage i denne gruppe - MEN du kan få din egen skræddersyede venindegruppe for singlekvinder her >>

 

Gruppetype:

Gå i byen-veninder - for dig, der elsker at gå i byen, danse, feste og flirte - og gerne vil være en del af en mindre gruppe singlekvinder, som har samme interesse.

Om initiativtagerne:

Vi er to veninder, som kender hinanden fra universitetet. Vi er begge 35 år og har ingen børn. Vi arbejder henholdsvis som gymnasielærer og musikpædagog.

Personlighedsmæssigt er vi virkelig søde, stille og rolige, men samtidig også fulde af sjov og indeholder en god portion sarkasme, selvironi og store glødende dansehjerter.

Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Vi elsker at gå i byen og danse, som vi gjorde det i vores 20'ere, men vi savner lidt flere skønne kvinder, vi kan tage ud med og have det sjovt sammen med.

Så vi søger en gruppe af kvinder, som er samme sted i livet som os, dvs. singler i 30'erne uden børn, og hvor vi mødes, tager på bar, drikker drinks, hygger, snakker, flirter med folk i byen og danser til god musik.

Og hvis gruppen fungerer godt, kunne det udvikle sig til, at vi måske lavede andre ting sammen også.

Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 30-40 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo i Aarhus - maks. 5 km fra midtbyen for at være med i denne gruppe, så det er nemt at mødes.

Antal:

Der er plads til maks. 6 deltagere i alt.

Børn:

Gruppen er for singlekvinder uden børn.

Første møde:

Evt. fredag d. 16. september, men ikke et must.

Deadline:

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 11. september 2022.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Bliv en del af gruppen her >>

(OBS: Der er pt. 1 plads tilbage - opdateret 22. august 22.)

 

Nu tænker du måske:

Det lyder rigtig godt, men hvorfor koster det noget at være med?

Skræddersyede venindegrupper er en service, ligesom hvis du f.eks. investerer i en gartner, så du selv slipper for at kæmpe med plæneklipperen og hækkesaksen.

Du investerer i, at en professionel med et stort netværk af singlekvinder gør det nemt for dig at få en potentiel ny omgangskreds af andre singlekvinder på din alder i dit område. Gruppen består af andre, som også har investeret i at være med, fordi de har tid, lyst og interesse i at udvikle venskaber og få fælles oplevelser i godt selskab.

Det er en diskret måde møde en gruppe af nye potentielle veninder, der heller ikke automatisk prioriterer samvær med ægtefælle/kæreste over venindehygge i weekender og ferier (som mange singlekvinder oplever, at deres veninder i parforhold gør). Det er en investering i et sjovere og mere meningsfuldt socialt liv.

 

Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


JA TAK, JEG VIL FESTE MED GRUPPEN >>