LUKKET FOR TILMELDING København: Gå i byen-gruppe for singlekvinder (41-50 år)

 

Om konceptet: Gå i byen-venindegrupper er for fest- og danseglade singlekvinder med lyst til sjov og ballade. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Elsker du også at gå i byen, men kender du ikke rigtig længere nogen, der gider med? Mange singlekvinder i 40’erne oplever, at deres veninder har travlt med arbejde, kærester og børn, og livet bliver mere stille, end de egentlig har lyst til.

Denne gå i byen-gruppe er for singlekvinder, der ønsker at være en del af mindre gruppe på 5-6 singlekvinder, som har til formål at tage på bar, drikke drinks, hygge, snakke, måske flirte lidt med folk i byen og danse til god musik.

Hvis gruppen fungerer godt, kan det selvfølgelig sagtens udvikle sig til, at I måske laver andre ting sammen også, men fokus er i første omgang på at gå i byen.


Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 41-50 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo på i området omkring Amager, København K, Kbh S, Vesterbro, Kastrup for at deltage i gruppen.

Antal:

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere. Der er plads til maks. 6 deltagere i alt.

Børn:

Gruppen er for dig, der har større børn eller ingen børn. Dvs., du har frihed til at gå i byen og behøver ikke tage tidligt hjem for at hente børn.

Første møde:

I mødes i gruppen første gang fredag d. 16. september kl. 19, så du skal kunne være med denne dag for at være med i gruppen. I aftaler selv et sted at mødes.

Deadline:

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 11. september 2022.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 6 pladser her >>

(OBS: Der er pt. 4 pladser tilbage - opdateret 1. september 22.)

 

Nu tænker du måske:

Det lyder rigtig godt, men hvorfor koster det noget at være med?

Gå i byen-venindegrupper er en service, ligesom hvis du f.eks. investerer i en gartner, så du selv slipper for at kæmpe med plæneklipperen og hækkesaksen.

Du investerer i, at en professionel med et stort netværk af singlekvinder gør det nemt for dig at få en potentiel ny omgangskreds af andre singlekvinder på din alder i dit område. Gruppen består af andre, som også har investeret i at være med, fordi de har tid, lyst og interesse i at udvikle venskaber og få fælles oplevelser i godt selskab.

Det er en diskret måde møde en gruppe af nye potentielle veninder, der heller ikke automatisk prioriterer samvær med ægtefælle/kæreste over venindehygge i weekender og ferier (som mange singlekvinder oplever, at deres veninder i parforhold gør). Det er en investering i et sjovere og mere meningsfuldt socialt liv.

 

Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


JA TAK, JEG VIL FESTE MED GRUPPEN >>