Aarhus: Singlekvinder søges til venindegruppe med fokus på god mad, lidt vin og lækre oplevelser (36-45 år)

Find en gruppe af singleveninder her

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype

All round-venindegruppe - til f.eks. at gå ud at spise sammen, lave mad hjemme og snakke over et glas rødvin. Tage på weekendture i sommerhus osv.


Om initiativtageren:

Jeg er 40 år og bor alene i Aarhus C - ingen børn. Til daglig arbejder jeg på kontor. Som person er jeg åben, ærlig, rolig, nem at snakke med, elsker at grine og have det sjovt.

Mange af mine veninder har stiftet familie og jeg savner nu nogen, jeg virkelig kan relatere til. Jeg holder af at gå ture med en kop kaffe i hånden, tage på udflugter ud i det blå, sidde hjemme og nyde et glas vin og en god snak.

Siger sjældent nej til at mødes og spise ude eller tage på wellness ophold. Er generelt en livsnyder, der både er til det sjove lette selskab samt de dybe venindesnakke, når der er brug for det.


Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg søger sjove, rare, ærlige, varme kvinder - nogen der ligesom mig mangler nogen at grine med nogen gange - og som ved, hvor svært det er, når man gerne vil opleve ting, men pludselig står og mangler veninderne, man plejede at lave de ting sammen med.

Du kan f.eks. være typen, der er frisk på at:

  • drikke et glas vin og en snak om livet en tirsdag aften, hvis der er behov for det 
  • spise sushi eller andet lækkert
  • tage til en vinsmagning
  • følges til f.eks. foredrag eller koncerter
  • tage på en weekendtur i sommerhus - ja, alt det, veninder laver sammen


Aldersgruppe

Du skal være i alderen 36-45 år for at være med i gruppen (jeg er selv ung af sind).

Hvor:

Du skal bo i Aarhus for at være med i denne gruppe.

Antal:

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn:

Gruppen er for singlekvinder uden børn.

Første møde:

Forslag til første møde i gruppen er lørdag 12. november 2022 - det kan også være før. Det aftaler I nærmere, når gruppen er sammensat.

Deadline:

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 30. oktober 2022.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>

 

Nu tænker du måske:

Det lyder rigtig godt, men hvorfor koster det noget at være med?

Skræddersyede venindegrupper er en service, ligesom hvis du f.eks. investerer i en gartner, så du selv slipper for at kæmpe med plæneklipperen og hækkesaksen.

Du investerer i, at en professionel med et stort netværk af singlekvinder gør det nemt for dig at få en potentiel ny omgangskreds af andre singlekvinder på din alder i dit område. Gruppen består af andre, som også har investeret i at være med, fordi de har tid, lyst og interesse i at udvikle venskaber og få fælles oplevelser i godt selskab.

Det er en diskret måde møde en gruppe af nye potentielle veninder, der heller ikke automatisk prioriterer samvær med ægtefælle/kæreste over venindehygge i weekender og ferier (som mange singlekvinder oplever, at deres veninder i parforhold gør). Det er en investering i et sjovere og mere meningsfuldt socialt liv.

 

Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>