Aarhus: Kom med i en venindegruppe for festglade singlekvinder (35-45 år)

Tilføj en overskrift

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype

Gå i byen-veninder: Denne gruppe er for dig, der godt kan lide at gå i byen og feste - og er med på at gå ud og spise og mærke byens puls. 


Om initiativtageren

Jeg er 41 år og har ingen børn. Arbejder i et forsikringsselskab. Som person er jeg selvstændig, selvkørende, stille og rolig, men samtidig også sjov og social.

Jeg bor og arbejder i Aarhus C og holder rigtig meget af at gå. Dyrker også sport for at holde kroppen sund og stærk. Jeg er livsnyder og elsker at komme ud og spise, drikke og hygge mig.

Kan godt lide, at der sker noget sjovt og spontant, særligt i weekenderne, men jeg holder også meget af at dele tanker og dybe snakke. Jeg har mange gode veninder, men de fleste er gift og har børn, så meget af deres tid går med deres familie og børn.

I det daglige savner jeg nogen, man lige kan ringe til og høre, om de vil lave noget - uden det skal planlægges måneder i forvejen.


Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Søger en gruppe af ungdommelige og friske skønne kvinder, som er samme sted i livet som mig, dvs. singler, gerne uden børn, og hvor vi mødes, tager på bar, restaurant, café, drikker drinks, hygger, snakker og nyder Aarhus’ liv og puls i weekenderne.


Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 35-45 år for at deltage i denne gruppe.


Hvor:

Du skal bo i Aarhus for at deltage i denne gruppe.


Antal: 

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.


Børn:

Gruppen er primært for singlekvinder uden børn, men det er ikke et krav. Gruppens omdrejningspunkt er at spise lækker mad og gå i byen sammen, så du skal selvfølgelig have en vis grad af frihed for at passe i denne gruppe.


Første møde:

Forslag til første møde er fredag 11. november 2022, men det aftales nærmere, når gruppen er samlet.


Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 30. oktober 2022.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

FÅ EN AF DE SIDSTE PLADSER HER >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


FÅ EN AF DE SIDSTE PLADSER HER >>