København: Initiativrige singlekvinder søges til venindegruppe med fokus på at bruge byens muligheder (ca. 48-55 år)

singleveninder aarhus og København

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

En gruppe til at benytte Københavns mange muligheder sammen med. Brunch, middag, vin og drinks, biffen, foredrag og aktiviteter ude. Eller en forlænget weekend et sted med forkælelse.

Om initiativtageren:

Jeg er en moden og frisk kvinde, som nu har fået god tid til at nyde både naturen og byens puls.

Jeg er 52 år, har 2 udeboende børn og en efternøler på 16 år, der er på efterskole. Jeg bor i Vanløse og arbejder til daglig som chefkonsulent i en større virksomhed.

Jeg kan lide at være, hvor ting sker og kan samtidig rigtig godt lide dybe og nærværende samtaler. Jeg interesserer mig både for komik, psykologi og samfund. Læser til tider mange bøger for derefter at holde et års pause. Enten/eller er ikke uvante situationer for mig.

Nogle siger, at jeg er relativ direkte i min kommunikation - men jeg er ikke den, der tager al taletiden. Jeg har både en ekstrovert og introvert side.


Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg ønsker en initiativrig gruppe, som vil skabe relationer med nogle sjove og hyggelige aktiviteter. Det kunne f.eks. være en brunch, en middag og vin lørdag aften - eller en tur i biffen på en sløv søndag.

​En hjemmeaften med film eller foredrag og andre aktiviteter kunne også være en mulighed. Vi finder på noget i fællesskab. 

(Hvis du har en båd, må du gerne melde dig - jeg er vild med at sejle.)

Aldersgruppe:

Du skal være i alderen ca. 48-55 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo i København-området, så vi også kan lave spontane arrangementer.

Antal:

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn:

Du skal være fleksibel i forhold til aktiviteter, så gruppen er for dig, som ikke har mindre børn.

Første møde:

Vi mødes på et tidspunkt i weekenden d. 12.-13. november. Vi aftaler hvor og hvornår.

Deadline:

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 30. oktober 2022.Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>