Aarhus: Gruppe af singlekvinder uden børn søges til hyggeligt samvær (47-57 år)

venindegruppe for singlekvinder

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

Gruppen er for dig, der ønsker at møde potentielle veninder, som heller ikke har børn - og har lyst til at være en del af en gruppe af ligesindede, der er fælles om oplevelser.

Om initiativtageren:

Jeg er en lattermild kvinde på 52 år, der har et godt blik for mine medmennesker. Bor i Viby J. Jeg har humor og selvironi og som regel et positivt syn på tilværelsen. Er reel, loyal og omsorgsfuld og meget nede på jorden. Jeg har et par længerevarende uddannelser med i min rygsæk.

Holder af gode snakke, gode grin og godt samvær. Holder også af mine mange skønne planter i min lejlighed, som jeg nyder ‘at nusse lidt om’ og se gro. 

Jeg er bl.a. rigtig god til at drikke kaffe og "ordne såvel den lille, som den store verdenssituation". Særligt nyder jeg gåture i naturen. Det er også hyggeligt at spise god mad sammen, synes jeg, enten hjemme eller afprøve nye spændende restauranter.

Jeg holder af at gå til foredrag (det seneste var psykolog Pia Callesens foredrag "Lev mere tænk mindre").

Ja, generelt kan jeg godt lide at opleve nyt, få nye indtryk. Udvide min horisont og blive inspireret.

Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg søger en gruppe kvinder, der, ligesom jeg selv, ikke har børn.

Jeg har gode veninder med dejlige børn/ unge mennesker, som jeg virkelig holder af. Jeg nyder at være sammen med såvel veninderne som børnene. Jeg har kun en enkelt veninde uden børn, og jeg kan mærke, at jeg synes, at det kunne være dejligt at udvide mit netværk med kvinder, hvis levevilkår minder mere om mine egne.

Jeg har tænkt det samme i flere år; så nu må det være på tide at handle på tanken!

Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 47-57 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo i eller omkring Aarhus for at deltage i denne gruppe.

Antal:

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn:

Vigtigt: Gruppen er udelukkende for singlekvinder uden børn - dvs., at den er ikke for dig, selv om du har voksne børn.

Første møde:

Første møde fastsættes, når gruppen er blevet sammensat.

Deadline:

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 30. oktober 2022.Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.

Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>