Lyngby/KBH N: Kom med i en venindegruppe for singlekvinder med fokus på hyggeligt samvær og udeliv (30-45 år)

venindegruppe for singlekvinder - udeliv

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

Allround gruppe, hvor vi planlægger at lave forskellige sjove ting og oplevelser sammen.

Om initiativtageren:

Jeg er en meget social, nærværende, omsorgsfuld og aktiv kvinde på 39 år. Jeg elsker haver, musik, natur, at læse, sport (på en stille og rolig måde) og friluftslivet.

En del af mine weekender, når jeg er med min datter, går med et sommerhus-projekt, jeg lige har købt tæt på Kalundborg. Vi er i gang med at etablere stedet og planlægger at kunne invitere venner til friluftsweekender.

Jeg bor i Lyngby tæt på København og har bil.

Jeg har et barn på 11, som er sammen med mig 2 eller 3 ud af 4 weekender, som min eks og jeg fordeler på en meget fleksibel måde. 

Jeg er sydeuropæer, men har boet i Nordeuropa i 15 år, så jeg kan både planlægge i god tid og leve lidt mere improviseret efter behov. Jeg er pligtopfyldende, respektfuld og pålidelig.

Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg søger allround veninder, som kan lide udeliv, gå i byen eller til koncerter, museer, cafeer eller bare spise sammen eller se en serie en onsdag aften, hvis vi har lyst. Planerne behøver ikke være meget sofistikerede. Vinsmagning eller dyre restauranter er ikke mig.

Du er positivt indstillet, troværdig og holder fast i aftaler (medmindre der sker noget alvorligt selvfølgelig), er god til at udtrykke behov og har et fleksibelt sind.

Jeg er til planer både med eller uden børn og har ikke noget imod veninder med små børn. 

De fleste i af mine venner og bekendte er i langtidsforhold med børn, så jeg søger derfor nogle veninder, der har tid og lyst til lidt mere regelmæssig kontakt (f.eks. en gang om ugen eller en gang hver anden uge + -).

Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 30-45 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo i det nordlige København eller Lyngby-området, hvor jeg selv bor - maks. ca. 20 km fra Lyngby, så det er forholdsvist nemt at mødes i gruppen.

Antal: 

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn: 

Det er lige meget, om du har børn eller ej. Det er dog vigtigt, at du ikke har noget imod børn, og jeg er åben for at mødes både med og uden børn.

Første møde:

Jeg er relativt fleksibel, foretrækker dog at vi mødes første gang en hverdag efter kl. 17. Vi aftaler en dato, når vi har hinandens kontaktoplysninger

Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 29. januar 2023.Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.

Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>