Aarhus/Østjylland: Humoristisk venindegruppe søges til gode snakke og oplevelser (45-60 år)

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

All round venindegruppe (f.eks. gåture, gode snakke, koncerter osv.)

Om initiativtageren:

Singlekvinde på 55 år, som bor i mit eget lille hus i Åbyhøj. Vi har et godt naboskab uden at rende hinanden døde. 

Jeg har gode veninder, men flere af dem har børn og børnebørn, som tager meget af deres tid og efter 8 år med en kæreste, er jeg nu alene og kan godt mærke, at jeg trænger til at komme lidt ud - og at have nogen at gøre det med. 

Jeg er stor dyreelsker og har en lille græsk gadehund. Hun er det mest elskelige væsen, og hun betyder meget for mig, så hun skal kunne være en del af denne gruppe også.

Jeg er et empatisk og følsomt menneske, som fornemmer, hvordan andre har det. Jeg er til tider stædig, men også gavmild og med på lidt af hvert.

Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Det er vigtigt for mig, at vi kan grine og pjatte og joke, uden at nogen bliver fornærmet, men også at vi kan tale om det alvorlige. 

Og ellers f.eks.:


  • Gode snakke hvor man både kan få taletid, men også kan lytte
  • Gåture
  • At vi kan handle spontant - at man dagen før beslutter at tage en dag til Skanderborg Festival, fordi der er en kunstner, man gerne vil høre... bare et eksempel. 
  • Måske at vi - eller nogle af os - kan planlægge en lille rejse sammen. 
  • At vi kan dele gode råd. 
  • Ringe sammen og lige få en lille snak.


Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 45-60 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo i Aarhus eller Østjylland for at deltage i denne gruppe.

Antal: 

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn: 

Det betyder ikke noget, om du har børn eller ej, bare du er med på at snakke om andet end børn og børnebørn

Første møde:

Vi aftaler en dato for første møde, når vi har hinandens kontaktoplysninger.

Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 29. januar 2023.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>