København: Nysgerrige og åbne singlekvinder uden børn søges til sjove oplevelser (28-35 år)

venindegruppe køge-solrød - for singlekvinder

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

All round-veninder (gode snakke, biograf, et glas vin/kaffe, gåture osv.).

Om initiativtageren:

31 år. Jeg er hende, der elsker at grine både af mig selv og med andre. Som synger højt i bilen, selvom det ikke lyder godt, og som ikke kan stå stille, når der er musik. 

Da jeg har et kontorarbejde som sagsbehandler, elsker jeg at være aktiv i min fritid, hvor jeg spiller badminton og lidt bordtennis. 

Jeg er veninden, der elsker at lytte - enten på en god gåtur eller over en god middag. Som værdsætter sine veninder og husker at fortælle dem, hvad de betyder for hende. 

Jeg er nysgerrig på andre mennesker og elsker at lære, hvor forskellige vi er og samtidigt også vores ens, vi kan være. Jeg er familiemenneske, og især nyder jeg tiden med min søster og min niece. 

Jeg ser verden meget nedefra, da jeg er 125 cm, men det stopper mig ikke. Mit motto er: "Jeg kan alt - det bliver bare ikke altid på samme måde som alle andre". 

Noget af det bedste, jeg ved, er at rejse og opleve verden, men jeg elsker også at opleve nye steder i Danmark. 

Jeg har en bred smag i film og serier, men gysere siger jeg pænt nej tak til. 

Mit nytårsforsæt for 2023 er oplevelser og selvforkælelse - da jeg mener, det er vigtigt at huske os selv og vores mentale sundhed.

Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg ønsker en gruppe, hvor samtalerne ikke står stille, hvor vi er nysgerrige på hinanden og har lyst til at dele stort som småt. 

Vi kunne mødes hjemme til middag, kaffe m.m. eller gå ud og spise. Vi kunne opleve ting sammen - hvad end der kunne interesse os.

Jeg er meget åben omkring, hvad man kunne lave sammen, så længe vi bare hygger os og forhåbentlig kan slappe af i hinandens selskab. 

Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 28-35 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo i København/Storkøbenhavn for at deltage i denne gruppe.

Antal: 

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn: 

Denne gruppe er udelukkende for singlekvinder uden børn.

Første møde:

Vi aftaler nærmere, når vi har hinandens kontaktoplysninger.

Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 29. januar 2023.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.

Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>