Aarhus: Nysgerrige og openminded powerkvinder søges til venindegruppe for singlekvinder (50-74 år)

nye single-veninde-grupper

 

Om konceptet: Skræddersyede venindegrupper er en service, hvor singlekvinder anonymt kan efterlyse en gruppe af veninder, som vil de samme ting som dem selv. Vil du med i gruppen her, så læs hele teksten og se, om du passer på beskrivelsen - og tilmeld dig derefter via knappen i bunden af teksten.


Gruppetype:

En gruppe af nysgerrige og openminded - og gerne lidt fandenivoldske - powerkvinder med lyst til god mad, gode samtaler og oplevelser.

Om initiativtageren:

Jeg er 69 år og har valgt at pensionere mig selv fra et arbejde, som altid har handlet om kommunikation mellem mennesker og undervisning. 

Er et aktivt og engageret menneske, som har 2 dejlige voksne børn og 2 dejlige børnebørn. 

Jeg er optaget af samfundsudvikling og retfærdighed og nyder kultur, som gerne må være nytænkt provokerende, og som giver stof til eftertanke.

Søges: Potentiel venindegruppe, der passer til denne beskrivelse:

Jeg forestiller mig at mødes ca. en gang om måneden. Gerne over noget lækker mad, som vi kunne lave sammen.

Eller have forberedt på skift, så vi kan bruge tiden på f.eks. kloge samtaler om forskellige emner - gerne med udgangspunkt i en bog, vi fælles har læst? F.eks. “11%” af Maren Uthaug.

Jeg er en handlingens powerkvinde, som ønsker en kvindegruppe, der som jeg holder af at være i naturen, og som er optaget af kvinders roller og status i samfundet, og hvordan vi som kvinder kan bidrage til at løse biodiversitets- og klimakrisen. 

Og som gerne vil lave lækker (gastronomi) mad sammen, læse bøger af kvindelige forfattere - og måske finde på at tage på en fælles rejse til Nordnorge for at opleve nordlys.

Og/eller ellers tænker jeg, at vi skal have det sjovt - og lidt fandenivoldsk osse? 😀

Aldersgruppe:

Du skal være i alderen 50-74 år for at deltage i denne gruppe.

Hvor:

Du skal bo i Aarhus eller tæt på for at deltage i denne gruppe, så det er nemt at mødes.

Antal: 

Gruppen bliver til noget ved minimum 5 deltagere - og maks. 6 deltagere i alt.

Børn: 

Denne gruppe er for dig, der har ingen eller store/voksne børn, så der er frihed til mødes.

Første møde:

Forslag til første møde er på Dokk1 i Aarhus. Vi aftaler nærmere ang. dato og tidspunkt, når vi har hinandens kontaktoplysninger

Deadline: 

Der lukkes for tilmelding, når der er 6 i gruppen - ellers er sidste tilmeldingsfrist 29. januar 2023.


Sådan kommer du med i gruppen

Hvis du passer på ovenstående beskrivelse, kan du tilmelde dig via knappen herunder.

Din investering i at få et endnu mere spændende og varieret socialt liv med gode veninder er kun 349 kr.

 

Få en af de 5 pladser her >>


Brug for mere info om venindegrupper for singlekvinder, inden du tilmelder dig? Læs videre her:


Mange singlekvinder oplever, at deres veninder har travlt med kæreste, familie og arbejde, så der ikke er så meget tid til venindehygge. 

Derfor opstod denne service - med inspiration fra mødregrupper. I stedet for en gruppe af nybagte mødre får du her en gruppe af andre singlekvinder, som er samme sted i livet som dig og interesserer sig for nogle af de samme ting,

Med denne service slipper du for at "stille dig frem" og søge nye bekendtskaber - du ved, at de andre i gruppen ønsker sig det samme som dig.


Sådan fungerer det


1. Du tilmelder dig gruppen og får en bekræftelsesmail fra Pïa Loulou (udbyder af denne service).

2. Når deadline er nået - eller gruppen er fyldt med det antal, der står i teksten - så lukkes der for tilmeldinger.

3. Alle får efter deadline en fælles mail fra arrangøren, Pïa Loulou, med alle gruppemedlemmers kontaktinformationer - navn og e-mail.

4. I skriver sammen i gruppen og aftaler indbyrdes nærmere om at mødes første gang.

5. I får forhåbentlig mange gode og interessante timer sammen.


Penge tilbage-garanti

Bliver gruppen ikke til noget pga. for få tilmeldte, får du selvfølgelig dine penge tilbage - dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Anonymitet

Alle er 100 % anonyme. Dvs., at det er kun arrangøren, altså Pïa Loulou, som kender din og de andre tilmeldtes identitet. Alle i gruppen får navne og kontaktoplysninger i en fællesmail på samme tid. 


Hvad er det helt konkret, man betaler for?

Du betaler for, at få et endnu sjovere og mere meningsfuldt socialt liv - på en nem og disket måde. Pïa Loulou samler via sit netværk af singlekvinder medlemmerne i gruppen, så du ikke selv behøver at bruge tid og kræfter på det - du slipper for at "stå frem" og søge offentligt. Du ved, at I alle sammen i gruppen er interesserede i netop den her type venindegruppe.


Tilmeld dig gruppen her >>


Hvem står bag denne venindegruppe-service?


Det gør jeg, Pïa Loulou. Jeg har i en årrække arrangeret forskellige typer af netværks-arrangementer for singlekvinder. Jeg har desuden skrevet "Venindebogen - Sådan finder du de rigtige veninder for dig".

I 2019 blev jeg nomineret til "Søstersindprisen" af Alt for Damerne for mit arbejde med at skabe netværk for singlekvinder.


Pengene tilbage-garanti

Er der ved deadlinens udløb ikke nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du dine penge tilbage automatisk. Dvs., du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får, og ingen får at vide, at du har tilmeldt dig.


Hvordan ved man, om man passer sammen i gruppen?

Der er ingen garanti for, at gruppen fungerer efter, at den er sammensat. Det er svært at give en garanti på menneskelige relationer, men hvis du genkender dig selv i beskrivelsen af gruppen længere oppe på siden, er det her en virkelig nem og diskret mulighed for at møde en gruppe af potentielle veninder, der interesserer sig for nogle af de samme ting som dig.


Få en af de 5 pladser her >>