Skræddersyede venindegrupper for singlekvinder

Få det sociale singleliv du drømmer om - nemt og diskret

 

Som single og kvinde kender du måske noget af det her:


 • dine veninder har ikke så meget tid og lyst til venindehygge, fordi de har en partner - og måske også børn, hus og arbejde - der tager meget af deres tid?
 • du føler nogle gange, at livet bare går, og du savner at opleve mere og have det sjovt?
 • når du går ud for at møde nye mennesker, er det sjældent, du møder nogen, der passer til dig og dine interesser - og hvis de gør, virker det akavet eller svært at komme frem til der, hvor I udvikler et venskab?
 • du synes, det er sårbart selv at lede efter nye veninder, fordi du ikke har lyst til virke desperat eller ensom?


Skræddersyede venindegrupper er en service, der hjælper dig med at finde lige netop den type singleveninder, du ønsker dig - så du har nogen at nyde din frihed med.


Du behøver ikke engang at fortælle andre end mig, at du søger nye veninder.


JA TAK - det er lige, hvad jeg har brug for >>

 

OBS: Grupperne udbydes i denne runde udelukkende i Storkøbenhavn, Aarhus, Odense, Aalborg og Randers - og der er et stærk begrænset antal pladser - sidste tilmeldingsfrist 8. januar 2023.

 

Vælg f.eks. mellem disse gruppe-typer:

 singleveninder-vandreture

 • Rejseveninder
 • Powerkvinder (for dig, der føler dig yngre end din dåbsattest og tit synes, at kvinder på din egen alder er lidt kedelige til din smag)
 • Sushi og bobler (for dig, der kan lide at spise lækker mad)
 • Gå i byen-veninder (du elsker at gå i byen, men dine veninder gider ikke rigtig med længere)
 • All round-veninder (gode snakke, biograf, et glas vin, gåture osv.)
 • Os med voksne børn / uden børn / børnefri i bestemte uger

 

Du kan også vælge at lave din egen beskrivelse af netop den gruppe, du ønsker dig. Hvor meget dejligere ville dit liv blive med en venindegruppe, der passer til dine interesser?

 

Sådan får du en skræddersyet venindegruppe


skræddersyede venindergrupper for singlekvinder


1. Du tilmelder dig og modtager med det samme en velkomstmail med spørgsmål om dine ønsker til gruppen. Du skal svare senest 48 timer efter tilmelding. 

2. Jeg vender tilbage hurtigst muligt med en tekst, som beskriver din gruppe efter dine ønsker. 

3. Når du har godkendt teksten, sender jeg den ud i mit netværk af mange tusind singlekvinder i hele DK, så folk kan tilmelde sig. (Du er selvfølgelig anonym, det er kun teksten, folk kan læse.)

4. Når gruppen er fyldt (dvs. at I er 6 medlemmer i alt) - eller deadline er nået - så får alle i gruppen en fællesmail fra mig med hinandens kontaktoplysninger, og I er klar til at mødes og hygge.

5. Skulle der mod forventning ikke være minimum 5 i gruppen ved deadlinens udløb, kan du vælge at prøve igen med en anden tekst eller få pengene tilbage. Dvs., at du risikerer ikke at betale for noget, du ikke får.


Nu tænker du måske:

"Det lyder virkelig fedt, men det er sikkert også lidt dyrt, nu hvor det er tilpasset personligt til mig?"

 

Til det vil jeg svare: Både ja og nej. 

En bil er også dyr for de fleste, men det er en langtids-investering i et mere frit og varieret liv. Det er meningsfulde veninder - og de minder og det fællesskab I kan skabe sammen - også. 

Din investering i at få en skræddersyet veninde-gruppe (og en nem, diskret opgradering af dit sociale liv), er:

449 kr.

 

Der er et begrænset antal venindegrupper i hver by, så tilmeld dig nu, hvis du kan mærke, det trækker i dig. Tilmelding for denne runde lukker 8. januar 2023

 

JA TAK til et mere spændende og varieret liv - tilmeld dig her >>


OBS:  Penge tilbage-garanti:
Lykkes det ikke at finde en gruppe til dig, får du selvfølgelig alle pengene tilbage.

 


ærlig snak samtalespil for singlekvinder GRATIS BONUS: Lær hinanden at kende-samtalespil

Som en ekstra gratis bonus får du samtale-spillet "Ærlig snak" med (normalpris: 149 kr.) Spillet består af 156 samtalekort med spørgsmål om livet, venskaber, frihed og lidt om kærlighed.

Brug evt. spillet til at lære hinanden bedre at kende i gruppen. Det bliver sendt til dig og de andre i din gruppe som en pdf samme dag, som I får besked om gruppen.

 

Hvem kan få en skræddersyet veninde-gruppe?


nye single-veninde-grupper

Som udgangspunkt kan alle singlekvinder få hjælp til at finde de rigtige veninder. Det kan f.eks. være, at:


 • dine børn er flyttet hjemmefra, og NU skal det handle om dig, men du har ikke rigtig nogen at følges med til alt det sjove, du gerne vil
 • du ikke har nogen børn og gerne vil møde andre, der også er "børnefrie"
 • du har delebørn og savner sjov og hygge i de uger/dage, du ikke har børn
 • du er blevet skilt eller er kommet ud af et forhold og har opdaget, at din omgangskreds ikke længere er særlig stor - eller ikke længere interesserer sig for de samme ting som dig
 • du er flyttet til en ny by og synes, det er svært at finde en omgangskreds


Alder

Venindegrupper er for voksne singlekvinder i alderen ca. 25-70 år. Jeg anbefaler, at du søger veninder på cirka din egen alder +/- 5 år.

Område

Skræddersyede venindegrupper er pt. udelukkende for dig, der bor i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Randers.


Hvorfor er skræddersyede venindegrupper udelukkende for singlekvinder?


Som voksen og single kan det være rigtig svært at finde nogen at opleve ting med, fordi veninderne prioriterer partner og familieliv højest.

Pia Loulou var nomineret til søstersind-prisen for at lave netværk for singlekvinderDet har jeg selv oplevet i hvert fald. Jeg hedder Pïa Loulou og er 42 år.

Da jeg var omkring de 30, oplevede jeg, at mine veninder fik kærester og børn og flyttede længere væk. Det betød, at der ikke længere var så mange cafebesøg, byture, gåture eller oplevelser.

Jeg husker, at jeg misundte nybagte mødre, der blev sat i mødregrupper.  Pludselig havde de en helt ny omgangskreds, der var samme sted i livet. Det blev inspirationen til senere at lave netværk og venindegrupper for singlekvinder

I 2019 blev jeg nomineret til Alt for Damernes Søstersind-pris for mit arbejde,

Min mission er at gøre det nemt for dig og andre singlekvinder at finde en gruppe af nye veninder i nærheden, så I kan få mest muligt ud af friheden som single.


Få din skræddersyede venindegruppe her >>

FAQ

Stadig i tvivl, om en skræddersyet venindegruppe er noget for dig?

Få svar på nogle af de spørgsmål, du måske har, herunder. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, så skriv til mig på pia@pialoulou.dk. 

Skræddersyede venindegrupper en service, hvor du betaler for, at jeg hjælper dig med at finde en gruppe af 4-5 andre singlekvinder, som passer til den type veninder, du ønsker dig.

Du betaler for, at jeg via mit netværk samler medlemmerne i gruppen, så du ikke behøver at "stå frem" og søge offentligt eller kontakte nogen - du ved, at I alle sammen er interesserede i netop den her type veninde-gruppe.

Du betaler for det arbejde, der ligger i at organisere og finde deltagere og skabe rammen om disse grupper - bl.a. markedsføring, svare på spørgsmål, moms, skat, betalingssystemer, løn.

Det er en unik service, der hjælper dig med at skabe et endnu mere meningsfuldt socialt liv ved at sætte dig i kontakt med en gruppe af potentielle veninder efter din smag, som heller ikke automatisk har weekender og ferier booket op med familie-forpligtigelser.

Svar: Hvis du - inden gruppen er dannet - finder ud af, at du alligevel ikke ønsker dig den venindegruppe, du har taget initiativ til, så får du halvdelen af dine penge tilbage (fordi jeg bruger tid på at oprette osv. - og den tid er spildt, hvis du trækker dig.)

Grupperne bliver dannet enten, når alle pladser i gruppen er optaget - eller ved deadline.

Hvis der mod forventning ikke er nok tilmeldte til, at gruppen kan blive til noget, får du altid det fulde beløb tilbage.

Svar: Det kan vi ikke vide med sikkerhed, at de gør.

Ikke engang eksperterne i "Gift ved første blik" ved, hvordan man med 100% sikkerhed kan vide, om folk "klikker". Så det er selvfølgelig en chance, du tager.

Det, jeg gør, er at skrive en tekst, som fremhæver dine ønsker og præferencer på en autentisk og tiltalende måde - og så kan alle, der kan se sig selv i den beskrivelse, tilmelde sig din gruppe.

Vi må stole på, at folk ikke tilmelder sig, medmindre de virkelig passer ind i beskrivelsen.

Derfor er det også vigtigt, at du beskriver dig selv autentisk. Ærlighed giver de bedste chancer for at få en god gruppe.

Svar: Ja, jeg bruger ordet "venindegrupper", selvom jeg jo ikke kan garantere, at I rent faktisk bliver veninder.

Jeg bruger det ord for at lave en fælles forståelsesramme, så alle er med på, at gruppens formål er, at I arbejder henimod at blive en fast gruppe af veninder.

Svar: Du definerer selv i hvilket område, dine veninder skal bo. Skræddersyede venindegrupper udbydes pt. i de større byer, dvs., du kan få en skræddersyet venindegruppe hvis du bo i eller i omegnen af: København, Aarhus, Odense, Aalborg og Randers.

Der er et begrænset antal pladser i hver by.

Svar: Alle kan jo ikke lige godt med alle mennesker, så det er selvfølgelig en mulighed, at du ikke har lyst til at være en del af gruppen alligevel.

Jeg kan ikke give en garanti for, at gruppen fungerer, når den først er sammensat. Men det er helt ok at trække sig ud af gruppen på en pæn måde - det gælder både for dig og de andre medlemmer. 

Og hey, der er jo også den mulighed, at I bare kan virkelig godt sammen, ikke?

Som nævnt er der kun et begrænset antal pladser i hver by i hver runde, så hvis du har gået og tænkt, at dit sociale liv trænger til et løft, så er det her måske dit tegn på at gøre noget ved det nu.

Sidste frist for tilmelding til denne runde er søndag 8. januar 2023


Yes, jeg er klar på nye veninder og  oplevelser - tilmeld dig her >>